Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu s-a tratat la psiholog. Motivul l-a dezvăluit chiar ea

Mihaela Rădulescu s-a tratat la psiholog. Motivul l-a dezvăluit chiar ea
S-a mutat la Monaco de ani buni, însă nu poate renunța la România. Mihaela Rădulescu își încântă fanii cu noi proiecte.

Rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de la noi și își împarte viața între România și Monaco. Unde locuiește diva când vine în țară a spus chiar ea.

Mihaela Rădulescu s-a tratat la psiholog. Motivul l-a dezvăluit chiar ea

Nu mai are nici o proprietate în România. Acum 15 ani s-a mutat la Monaco și e extrem de fericită alături de fiul său și iubitul Felix Baumgartner, pe care îl sprijină întotdeauna. Dar Mihaela Rădulescu nu a renunțat la România și se reîntoarce mereu cu bucurie când are proiecte de dus la bun sfârșit. Detectivul din show-ul „Masked Singer” de la Pro TV preferă însă ca atunci când vine acasă să locuiască la hotel.

„Sunt un om care trăiește din valize”

„Nu mai am nimic. Nu. nu. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit. Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși”, a mărturisit vedeta. Bruneta a afirmat că a luat decizia de a pleca definitiv la Monaco pentru ca fiul ei, Ayan, să aibă o altă viață. A fost o sacrificiu și Mihaela a simțit din plin. Pentru că nu se putea adapta într-o țară străină, vedeta spune că a mers la psiholog.

„Când am plecat, nu aveam liniște, era perioada cu divorțul”

„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine.

Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. (…) A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a mai spus Mihaela pentru libertatea.ro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre