Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bendeac, hotărâre decisivă de ziua de naștere. „Știu eu ce vreau să fac…”. Ce părere are „muca”

Mihai Bendeac, hotărâre decisivă de ziua de naștere. „Știu eu ce vreau să fac…”. Ce părere are „muca”
16 februarie este o zi cu totul și cu totul specială pentru Mihai Bendeac. Actorul schimbă prefixul și s-a gândit că e momentul să se maturizeze.

Anul acesta se anunță a fi cu multe surprize pentru simpaticul Mihai Bendeac. Actorul vrea să se schimbe radical.

A semnat cu ProTV și a decis ca odată cu împlinirea vârstei de 40 de ani, să schimbe totul în viața sa și să se ocupe cât mai mult cu putință de propria persoană. Este mesajul pe care artistul, în stilu-i caracteristic, l-a postat pe contul de socializare cu puțin timp în urmă.

„E cazul să mai trăiască și omul Bendeac”

O să-mi cam bag … în ea de criză. Nu îmi doresc decât scelerare în următorii ani. Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, drugs, pussy, wiskey, dar și chill oricand am nevoie. A venit vremea să mă ocup și de mine… 40 de ani am fost cel mai puțin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior.

Mai dă-l în …. E cazul să mai trăiască și omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Gândul că “dacă nu se înțelege ceva din ceea ce încerc a comunica. Important este că știu eu ce vreau să fac. Hai vă îmbrățișez și mulțumesc pentru urări!”, a fost mesajul actorului pentru toți fanii care îl iubesc.

„Te iubește muca”

Prima care i-a trimis mesaj de felicitare a fost, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, mama sa, Emilia, care și-a amintit cu internauții cum a fost momentul în care medicul a anunțat-o, la doar 20 de ani, că e însărcinată. ”Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa: Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună!

Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără. De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiențe și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi. Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!”, a fost mesajul Emiliei Bendeac, alături de o fotografie cu cei doi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre