Printre cei care au fost marcați de acest mare dezastru se numără și Mădălin Ionescu care, înainte de tragedie, a avut o premoniție.
El spune că are niște capacități ieșite din comun moștenite de la mama sa pe care încă nu le înțelege în totalitate și a știut că va veni cutremurul încă de noaptea dintre miercuri spre joi. Deși nu-și poate explica, prezentatorul a visat toată nenorocirea. „Săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, am visat un mare cutremur. M-am trezit după o oră și jumătate extrem de marcat de claritatea imaginilor. Clădirile păreau pur și simplu că intră cu totul în pământ. Nu am mai putut să dorm.
„Nu mă întrebați cum ne putem conecta la „sursă”. Nu știu… Eu mă rog zilnic și de zeci de ani caut sensul”
Am fost zob toată ziua și foarte afectat în zilele următoare. Nu e prima oară când am astfel de premoniții. Familia și prietenii știu ce spun. E o însușire moștenită de la mama mea. E clar că avem capacitatea de a extrage din matrice anumite informații.
Știu că între noi și în univers circulă fluxuri informaționale în permanență. Nu mă întrebați cum ne putem conecta la „sursă”. Nu știu… Eu mă rog zilnic și de zeci de ani caut sensul. Oare de asta?”, a scris prezentatorul TV pe Instagram.
OMS spune că s-ar putea ca numărul morților să depășească 20.000 de persoane
Autoritatea pentru dezastre a Turciei a anunțat ieri că în Turcia au trecut în lumea drepților peste 6200 de persoane, iar alți 34.000 de fost răniți. De asemenea, până acum se cunoaște că aproximativ 2500 de suflete au plecat la Domnul în Siria. Conform UNICEF, victime ale dezastrului sunt mii de copii.
Președintele Turciei a declarat stare de urgență pentru o perioadă de trei luni în zece provincii afectate grav de seismul puternic și replicile care au urmat. OMS avertizează că numărul victimelor ar putea depăși 20.000 de suflete, pentru că temperaturile scăzute și drumurile cu probleme din cauza cutremurului împiedică eforturile de salvare a oamenilor.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook