Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Onilă, rugat să se oprească din postul cu apă. Artistul arată tulburător. Refuză să mănânce de peste 40 de zile – Foto

Mihai Onilă, rugat să se oprească din postul cu apă. Artistul arată tulburător. Refuză să mănânce de peste 40 de zile – Foto
Mihai Onilă a ținut „o cură de purificare” drastică, dar care a știut că va avea efectele dorite. Timp de 40 de zile n-a băut decât apă, dar acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de toată lumea. Mai ales că această cură i-a schimbat apectul într-un mod dramatic.

Mihai Onilă a vrut să slăbească și să-și detoxifice organismul și a recurs la o cură de slăbire drastică. Timp de 40 de zile, el nu a mâncat nimic, doar a băut apă.

Unii cârcotași n-au fost deloc impresionați de această metodă și au început să-l ia este picior.

Au existat și comentarii referitoare la câte zile mai are de trăit

Mihai Onilă a stârnit reacții dure după ce artistul a arătat, pe rețelele sociale, că a ținut un post de 40 de zile doar cu apă. Internauții i-au lăsat mesaje tăioase, în care îi spuneau că mai are doar câteva zile de trăit, ba chiar s-a adus în discuție și înmormântarea lui.

Dacă unii i-au spus că s-a îngălbenit la față și că va muri dacă va continua cura, alte persoane au dus discuția la extrem, vorbind chiar și despre… înmormântara sa.

@mihaionila362

#40deziledepostcuapa @Mihai Onila

♬ sunet original – mihaionila

Mihai Onilă nu s-a gândit că fiind sincer cu internauții va avea parte de atât de multe glume nelalocul lor și, enervat peste măsură de toată situația creată, a făcut un video pe contul de TikTok unde și-a spus punctul de vedere. Artistul a precizat că orice persoană care va mai îndrăzni să comenteze și să-i aducă jigniri va primi block din partea lui.

„În momentul în care veți mai comenta glumeț, vă voi da direct raport și block”

Mihai Onilă era unul dintre frumușeii României, în anii 90-2000 când rupea topurile muzica alături de trupa AXXA.

„Anunț important pentru toți cei care sunt niște glumeți, niște clowni, niște bufoni, niște frustrați și care comentează foarte urât la clipurile mele. După o săptămână și ceva, după terminarea postului, chiar astăzi, miercuri, 21 februarie, vă anunț că în momentul în care veți mai comenta glumeț, vă voi da direct raport și block”, a declarat Mihai Onilă. Cât privește fața galbenă despre care se vorbea, cântărețul a făcut lumină, mărturisind că ”aceasta este culoarea feței mele naturală, fără acel filtru de lumină auriu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre