Simona Ionescu / Redactor Șef

Miley Cyrus, în bikini pe TikTok, alături de iubitul ei

Miley Cyrus, în bikini pe TikTok, alături de iubitul ei
Miley Cyrus și iubitul Cody Simpson se sincronizează în dans așa cum o fac și în relația lor, care pare de-a dreptul fericită.

Pop starul Miley Cyrus se bucură de timpul petrecut în izolare din cauza pandemiei Covid-19 și arată urmăritorilor ei de pe TikTok mișcările unui dans ce emană bucurie.

Miley Cyrus a postat pe rețeaua de socializare un scurt videoclip în care danzează pe celebra piesă “Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”, alături de iubitul ei, Cody Simpson.

Cei doi poartă costume de baie și dovedesc că perioada de timp petrecută acasă din cauza pandemiei nu i-a făcut mai leneși, ci din contră, sunt plini de energie și de optimism.

„If we can’t get back to work….. let’s get back to WERK @codysimpson”, scrie cântăreața în descrierea videoclipului.

Miley și Cody formează un cuplu oficial din luna octombrie 2019, când au fost văzuți pentru prima dată sărutându-se. De atunci, vedetele colaborează la videoclipurile pieselor, postează pe rețelele de socializare și au chiar și un tatuaj asemănător, semn că cei doi sunt fericiți împreună și-și doresc o relație lungă.

WOW! Cum arată Madonna la aproape 62 de ani. S-a pozat topless!

„Este creativă și inspirațională, cu înverşunare independentă și mă încurajează și pe mine să fiu eu. Amândoi suntem creativi și ne susținem munca reciproc”, declara Cody Simpson în aprilie, pentru Sydney Morning Herald, despre relația lor.

Și Miley a avut o declarație surprinzătoare: „Mereu am crezut că trebuie să fiu lesbiană pentru că toți bărbații sunt răi, dar nu este adevărat”.

 

Diete și sport, și tot degeaba! Află de ce nu poți să slăbești

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre