Simona Ionescu / Redactor Șef

Miliardarul de la Amazon, Jeff Bezos, vindecat de suferința divorțului de o doamnă interesantă. Femeia e în afara tiparelor

Miliardarul de la Amazon, Jeff Bezos, vindecat de suferința divorțului de o doamnă interesantă. Femeia e în afara tiparelor
Divorțul lui Jeff Bezos a fost, în 2019, nu numai foarte surprinzător, dar și extrem de costisitor. În momentul bărbatul era cea mai bogată persoană din lume, deținând peste 16% din retailerul Amazon.

La doi ani de la intens mediatizatul divorț, miliardarul de la Amazon, Jeff Bezos are o relație cu o parteneră de vârstă 50+. Dacă oamenii credeau că își va reface viața în compania unei tinerele care să aibă spre jumătatea vârstei lui, după tipicul altor bărbați puternici, nu a făcut-o. Zilele acestea, miliardarul de la Amazon și partenera lui, Lauren Sanchez, au fost fotografiați în timp ce se aflau în vacanță în St. Barts.

Bezos, 57 de ani, și Sanchez, 51 de ani, au fost surprinși într-o excursie, alături de un grup mic de oameni. Cei doi păreau să aibă ochi doar unul pentru celălalt în timp ce se țineau de mână. Amândoi îmbrăcați în haine sport, s-au oprit să se bucure de priveliște și să se sărute cu pasiune, dezvăluie Daily Mail.

Bezos și Sanchez au mai făcut o vacanță împreună în St. Barts, în anul divorțului miliardarului. Atunci  li s-a alăturat și fiul lui Sanchez, Nikko Gonzalez, în vârstă de 20 de ani.

Jeff Bezos, despre care se estimează acum că are o avere de 210 de miliarde de dolari, este al doilea cel mai bogat om din lume. Conform Forbes, el a fost devansat în bogăție de proprietarul Tesla, Elon Musk. Este, însă, mână largă când vine vorba de susținerea cauzelor în care crede.

Pe ce își cheltuie averea Jeff Bezos

După ce, în iulie, a renunțat la funcția de CEO al companiei Amazon, el a făcut câteva donații foarte mediatizate.  Chiar înainte de Ziua Recunoștinței, Jeff Bezos  a donat  100 de milioane de dolari Fundației Obama, cea mai mare organizație caritabilă din lume.  Ca înțelegere în cadrul donației, Bezos a cerut ca piața de la Centrul Prezidențial Obama să fie redenumită John Lewis Plaza, după numele regretatului congressman și lider pentru drepturile civile care a petrecut decenii luptă pentru dreptul de vot.

De asemena, la începutul lunii noiembrie, el a promis aproape 100 de milioane de dolari grupurilor care se ocupă de situația socială a  persoanelor fără adăpost. Nu în ultimul rând, a participat la o cină de strângere de fonduri la Pacific Design Center din Hollywood în noiembrie, unde a donat 500.000 de dolari.  Acesta a fost găzduit de organizația de caritate Baby2Baby din Los Angeles, care oferă ajutor, îmbrăcăminte și produse de primă necesitate copiilor care trăiesc în sărăcie.

Mai amintim și că în septembrie, alături de reprezentantul pentru climă John Kerry, Bezos a promis 1 miliard de dolari pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice prin intermediul fundației Bezos Earth Fund.

Proprietarul Amazon a devenit miliardar în 1998, un an după ce Amazon a devenit vânzător de cărți online. De  atunci și-a mărit averea cu 12.425 la sută – acum încasând peste 140.000 de dolari pe minut. Aproape 90% din averea sa este legată de participația sa de 10% din Amazon – fiecare acțiune valorând în prezent 3.540,70 USD – iar restul banilor lui sunt investiți în ale produse cum ar fi Blue Origin.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre