Simona Ionescu / Redactor Șef

Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat

Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat
Când ai niște milioane de euro e mai interesant să te stabilești într-o țară ca România. Într-o țară săracă banii mulți par și mai mulți. Iar cuceririle nu sunt greu de făcut. Acesta poate fi raționamentul multora din cei milionarii care s-au mutat în țara noastră și defilează la volanul unor bolizi super scumpi în timp ce aruncă cu zecile de mii de euro la petreceri în cluburi de fițe.

E și cazul misterioșilor frați Tate. Au făcut milioane din videochat, apoi au spus povești frumoase despre cât de bogați sunt. Tocmai ca să își păstreze  în siguranță secretele, în urmă cu ceva timp, frații Tate recunoșteau că sunt puține femei care ajung în intimitatea casei lor. „Femeile nu au voie aici. Încăperea asta este de bărbați. Aici vorbim despre cum facem bani avem și o cameră secretă deasupra, spunea Cobra Tate, fratele lui Tristan, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Misterioșii frați Tate

Tristan și Cobra Tate sunt doi frați care provin dintr-o familie britanică săracă. „Mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa. Când ploua mergeam la școală ud. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar mai târziu”, a spus Tristan Tate, potrivit spynews.ro.

Ultima aroganță notabilă, documentată de presă, s-a întâmplat înainte de pandemie. Anul trecut, prin februarie. Misterioșii frați Tate au făcut un show incendiar într-un club de noapte din nordul Capitalei. Pentru a atrage atenția asupra lor, cei doi au comandat sticle scumpe de șampanie care au fost livrate într-o roabă în forma unui Lamborghini Aventador.

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu câteva luni Tristan Tate.

Cine este Tristan Tate

Despre Tristan Tate se cunoaște faptul că este un tânăr milionar în euro. A bifat multe cuceriri în rândul prezențelor feminine din România cu un apetit pentru conturi generoase. Printre ele și blondina care le-a fost nevastă lui Victor Slav și lui Alex Bodi.

În 2018, Bianca Drăgușanu defila cât se poate de fericită la brațul lui Tristan Tate. Declara că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de el. Relația celor doi nu a rezistat mai mult de câteva luni. „Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei!

De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit presei apropiatele Biancăi Drăgușanu, la vremea respectivă. Apoi, o vreme, nu s-a mai auzit nimic de ex-iubitul Biancăi. Se știa doar că își petrecea timp cu fratele.

Cine este fratele mai  mic, Cobra Tate

Poreclit Cobra Tate, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, a devenit celebru în lumea de noapte a Bucureștiului prin extravaganțele sale. Multimilionarul, pe numele său real Emory Andrew Tate, se plimbă în bolizi de sute de mii de euro și cheltuie sume uriașe când iese în cluburi. Recent a avut două întâlniri cu Lidia Buble, apoi una cu Alexandra Stan. Pe aceasta din urmă se pare că a dus-o acasă.

În urmă cu câțiva ani, el și fratele său erau săraci lipiți. Totul s-a schimbat când bărbatul a devenit campion mondial la kick-boxing. Tânărul a povestit, într-un interviu, cum a început totul. „Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit.

Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria. Asta se întâmpla înainte să îmi permit Lambo (n.r. Lambourghini) sau trabucurile de 200 de euro bucata. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar.

Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul nimic. Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău”, a relatat Cobra Tate. Și-a făcut adversarul KO.  Doar șase ani mai târziu avea patru titluri de campion mondial și era multimilionar.

Frații Tate au făcut o avere de milioane din videochat

Anul trecut, prin toamnă, Tristan Tate a decis să facă publice costurile unor „accesorii” din dotarea lui și a frumușelului său frate. Mesajul era unul clar: spre deosebire de alte personaje mondene, ei chiar își permit să cheltuiască milioane de euro pentru capricii.

Misterioșii frați Tate

Misterioșii frați Tate sunt pasionați de bolizi puternici. Prin urmare au un adevărat show-room în garaj. Sunt peste 10 mașini puternice și scumpe. Tristan Tate a făcut publice facturile cu care a plătit două dintre ultimele mașini achiziționate. Pentru un McLaren 765LT a plătit suma de 358.376,65 euro. Iar pentru un Bugatti Chiron a dat din conturile familiei nu mai puțin de 3,48 milioane de euro. Aceasta e considerată cea mai scumpă din lume.

Frații Tate mai au și alte mașini. Prețurile acestora variază de la 80.000 de euro la câteva sute de mii. În total averea pe patru roți a fraților Tate se apropie de 5 milioane de euro.

Întrebarea e cum au făcut avere misterioșii frați Tate. Ne-am lămurit că luptătorul MMA și-a făcut primii bani în ring. Apoi și-au înmulțit banii. Frații Tate nu se sfiesc să se laude că au strâns atâta bănet din studiourile de videochat și din alte afaceri din domeniul online.

Misterioșii frați Tate

Potrivit Cancan.ro, fratele lui Tristan Tate, Andrew,  deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Pe de altă parte, Tristan Tate ar fi deschis un studio într-o zonă bună din Capitală. Iar în județul Brașov, frații au înființat două afaceri care au ca domeniu de activitate agricultura.

Misterioșii frați Tate

Prima, din 2017, are ca domeniu de activitate cultivarea trestiei de zahăr și a tutunului. A doua afacere, deschisă un an mai târziu, împreună cu un acționar polonez, are ca obiect de activitate consultanță în tehnologia informației și cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.

În 2019, Cobra Tate a lansat un site pe care oferea  ponturi celor care vor să reușească în viață. Cursurile costă sute de lire sterline, după cum a informat presa.

Sursa foto: Instagram

Regina Elisabeta se ține de glume. Totul are legătură cu cățeii ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre