Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Moment artistic nebănuit în casa lui Cătălin Măruță. Imaginile vorbesc de la sine

Exclusiv. Moment artistic nebănuit în casa lui Cătălin Măruță. Imaginile vorbesc de la sine
Cătălin Măruță și Andra formează una din cele mai îndrăgite familii din showbizul românesc. Amândoi sunt două vedete în adevăratul sens al cuvântului, în timp ce copiii lor le calcă pe urme.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii. David, care anul acesta va împlini 11 ani, este primul lor copil. Sora lui, Eva, are șase ani și învață să cânte la pian. Dar nici David nu stă deoparte de muzică. Semn. Talentul se moștenește în familie, puștiul se descurcă deja exemplar cântând la chitară. Surioara lui e chiar puțin invidioasă: spre deosebire de David, care poate lua chitara după el oriunde merge, ea nu poate face același lucru cu pianul.

David, băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță calcă deja pe urmele mamei sale. Deși nu cântă cu vocea, acesta a învățat să cânte la chitară și deja o acompaniază pe mama sa în melodiile interpretate acasă. Anul trecut, Andra a distribuit un video în fiul ei, o acompaniază în piesa „Stand By me” a lui Ben E. King.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

 Sesiune muzicală live în sufragerie

Weekendul acesta, David i-a făcut pe plac tatălui său, Cătălin Măruță, și i-a cântat  exact ce îi place acestuia. Poate nu știați, dar Cătălin Măruță e mare fan Nirvana. Iar fiul său, David, a învățat să îi cânte piesele preferate. Așa se face că, sâmbătă, a susținut un mini-concert la chitară, la cererea expresă a tatălui său. Mândru de performanțele fiului său, Cătălin Măruță a imortalizat momentul, și a filmat totul.

David Măruță este și un elev model. El învață la o școală privată din București, unde a fost înscrisă și sora sa. Pentru școlarizarea copiilor, așa cum a relatata presa în luna septembrie a anului trecut, Andra și Cătălin Măruță cheltuie peste 20.000 de euro pe an.

Andra: „Eva și David ne imită comportamentele”

Artista mărturisea, recent, că se vede pe ea și pe soțul ei în cei doi copii ai lor: „Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre