Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente penibile pentru Gerard Pique, din cauza Shakirei. Reacția fotbalistului, și mai jenantă

Momente penibile pentru Gerard Pique, din cauza Shakirei. Reacția fotbalistului, și mai jenantă
Fostul iubit de cursă lungă al Shakirei, cel cu care vedeta columbiană are împreună pe cei doi fii, fotbalistul Gerard Pique a avut parte de î întâmplare deosebit de stânjenitoare în capitala Spaniei.

Au fost momente cu adevărat penibile pentru Gerard Pique, din cauza Shakirei. Acesta a fost huiduit direct și chiar de invitații lui, într-un club din Madrid, pe când se pregătea să le vorbească celor prezenți. Reacția fotbalistului a fost și mai jenantă. Imediat ce l-au reperat pe fostul fotbalist cu microfonul în mână, oamenii l-au huiduit și au început să scandeze numele Shakirei atunci când Gerard Pique a vrut să le vorbească.

Momente penibile pentru Gerard Pique

Era multă lume invitată în club, și distracția pe măsură. Doar că, atunci când fostul jucător al Barcelonei a luat microfonul pentru a li se adresa oamenilor din club, petrecăreții au început să scandeze numele Shakirei. Mai mult, fostul portar al echipei Real Madrid, Iker Casillas, i-ar fi cerut DJ-ului să pună melodia „Waka Waka”, cântată de Shakira pentru Cupa Mondială din 2010, atunci când aceasta s-a și cunoscut cu Gerard Pique, povestea lor de dragoste începând exact pe terenul de fotbal, în acel moment.

@aricantsingh yeah this video put a nice big smile on my face. shakira you will always be famous! #shakira #fy #trending #viral ♬ original sound – aaryav

Furios, Pique a reacționat extrem de dur și a replicat, jignind pe toată lumea:  „Și ce? Ce vreți să spuneți cu asta? Nu-mi pasă, sunteți niște nimicuri! Eu cel puțin sunt campion mondial”.

Cum a descoperit Shakira că este înșelată

Fostul partener al Shakirei este în prezent iubitul Clarei Chia, o tânără pe care o angajase în compania sa. Shakira a aflat de existența amantei după ce s-a întors dintr-o călătorie și a descoperit că borcanul ei cu dulceață fusese deschis. Știa clar că fotbalistul nu mânca așa ceva, și nici copiii lor.

Gerard Pique și Clara Chia au o relație care durează deja de cel puțin doi ani

Ea a și făcut haz de necaz într-un videoclip lansat recent, în care apare în timp ce deschide ușa unui frigider, iar într-un interviu, cântăreața a confirmat aluzia clară la întâmplarea petrecută în vara anului trecut. „Am deschis ușa să găsesc adevărul. I se întâmplă oricărei femei din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este așa”, a spus Shakira, conform El Tiempo.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre