Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente tensionate pentru Elon Musk. Copilul său major nu mai vrea să fie fiul lui

Momente tensionate pentru Elon Musk. Copilul său major nu mai vrea să fie fiul lui
Fiul cel mare al lui Elon Musk, Xavier, în vârstă de 18 ani, s-a adresat instanței pentru a-și schimba genul și a deveni o femeie pe nume Vivian Jenna Wilson. Adolescentul nu mai vrea să fie fiul lui Musk ci, eventual fiica sa. Dar, de fapt, nu mai vrea să aibă nicio legătură cu el.

Xavier spune că face acest lucru pentru că „nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nici nu mai doresc să am vreo legătură cu el în vreun fel, formă sau chip”, conform documentelor depuse în instanță. Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, a avut mai mulți copii cu prima sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson, cu care a fost căsătorit timp de opt ani. Xavier și Griffin, gemeni, sunt primii născuți, acum 18 ani.

În aprilie, Xavier a depus documente în instanță pentru a-și schimba sexul și a fi cunoscut de acum înainte ca Vivian Jenna Wilson, renunțând la numele familiei Musk. Audierea privind schimbarea numelui este programată pentru vineri în fața unui judecător din Santa Monica, California, scrie Daily Mail.

Xavier Musk vrea să devină Vivian Jenna Wilson

Xavier Musk, în vârstă de 18 ani, a depus actele în Santa Monica, California, pe 18 aprilie, cerând să fie cunoscut sub numele de Vivian Jenna Wilson. Adolescentul transsexual a explicat că dorește să ia numele de familie al mamei sale pentru a se distanța de tatăl său.

El / ea nu a comentat dacă primește sprijin financiar din partea tatălui – a cărui avere de 213 miliarde de dolari îl face cel mai bogat om din lume – și nici dacă dezgustul față de manierele lui se extinde până la refuzul de a mai primi alte ajutoare.

Amintim că Elon Musk a fost căsătorit cu mama lui Xavier / Vivian, scriitoarea canadiană Justine Wilson, între 2000 și 2008.

Ea a născut un prim fiu, Nevada, în 2002, care a murit după 10 zile de sindromul morții subite a sugarului (SIDS). Apoi ea a avut fii gemeni – Xavier și Griffin – și tripleți: Damian, Kai și Saxon, acum în vârstă de 16 ani, concepuți prin fertilizare in vitro.

Elon Musk declară că este „total pro-LGBT”

Nu este clar ce se află în spatele respingerii lui Xavier / Vivian față de tatăl  său, într-un mod atât de public. Pe de altă parte, Elon Musk încă nu a comentat și nu este clar dacă era la curent cu planul fiului  înainte de depunerea documentelor în instanță.

Săptămâna trecută, ca răspuns la un articol în care se discuta dacă întrebarea „Ce este o femeie?” este legitimă, Elon Musk a scris pe Twitter: „Ni se spune în același timp că diferențele de gen nu există și că genurile sunt atât de profund diferite încât operația ireversibilă este singura opțiune. Poate că cineva mai înțelept decât mine poate explica această dihotomie. Este o lume mai bună dacă suntem cu toții mai puțin critici”.

Musk a insistat, de asemenea, că este total pro-LGBT și a citat primele locuri pe care Tesla le ocupă în mod constant în listele celor mai bune locuri de muncă pentru persoanele LGBT, ca dovadă a deschiderii sale mentale.

Fosta iubită a miliardarului se iubește cu o persoană trans

Pe de ală parte, merită amintit că fosta iubită a lui Elon Musk, cântăreața canadiană Grimes, în vârstă de 34 de ani, se pare că acum se întâlnește cu Chelsea Manning, 34 de ani, sursa transsexuală a WikiLeaks.

Grimes a început să se întâlnească cu Musk în mai 2018, iar în mai 2020 a dat naștere fiului lor, X AE A-XII, cunoscut sub numele de X. În decembrie 2021, Musk și Grimes au mai dobândit o fiică, născută prin intermediul unei mame surogat, Exa Dark Sideræl Musk, cunoscută sub numele de Y. În august, Grimes și Musk au vizitat Florența, Italia, cu cel puțin trei dintre cei cinci fii adolescenți ai bărbatului, dar nu a fost clar dacă Xavier se afla printre ei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre