Simona Ionescu / Redactor Șef

Momentul fantastic când dronele au apărut pe cerul Bucureștiului. Selly a fost singurul care a dezvăluit ce s-a întâmplat

Momentul fantastic când dronele au apărut pe cerul Bucureștiului. Selly a fost singurul care a dezvăluit ce s-a întâmplat
Iubita lui Selly are parte din o viață aparte alături de iubitul ei celebru. Cei doi au o relație încă din timpul liceului și se bucură de tinerețe.

Smaranda Știrbu urma să aibă aniversarea zilei de naștere și nici prin gând nu i-a trecut ce avea să se întâmple. Într-adevăr, tânăra  se așteaptă la surprize din partea celebrului ei iubit. De exemplu, anul trecut, de ziua ei, Selly a dus-o la Paris. Însă ce a urmat anul acesta a făcut-o să izbucnească în lacrimi. De fericire.

Cu cinci zile înainte de ziua ei, Smaranda  a fost invitată pentru prima dată în viață într-un podcast. Tânără a avut mari emoții, pentru că mereu, văzând viața expusă a iubitului ei, s-a ținut deoparte de apariții publice. Ea a acceptat până la urmă  invitația din partea lui Emy.

Cine este iubita lui Selly

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară. Iubita acestuia, Smaranda Știrbu, are 22 de ani urmează studiile superioare în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, din Bucureşti. Cei doi locuiesc împreună, în Capitală.

Smaranda, iubita lui Selly este studentă la Medicină

Iubita lui Selly a ales, recent, să își doneze onorariul încasat pentru rolul din filmul „Tabăra” Fundației filantropice Metropolis, patronată de Codin Maticiuc, ce are mai multe proiecte în desfășurare.

„Sunt mândră că reușesc să susțin așa cum pot cauza lui Codin și îi încurajez pe toți cei care vor și pot să doneze la *8845. Eu nu sunt actriță, nici influencer, ci mă pregătesc să devin medic și pot să vă spun că sistemul medical din România are nevoie de o reformă, are nevoie de aparatură performantă și are nevoie să le ofere pacienților tratamente la standarde europene.

Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a juca într-un film, pentru prima dată în viața mea. A fost o experiență uimitoare, echipa a muncit foarte mult să realizeze acest film, o producție care a intrat pe primul loc în Box Office-ul românesc, iar eu mă bucur că pot dona banii câștigați de mine din acest proiect, cauzei lui Codin Maticiuc de a renova Spitalul Fundeni, din bani privați“, a fost motivația tinerei.

„Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris”, a spus Selly pe Instastory, când iubita lui a intrat la Medicină.

Selly i-a scris pe cer, cu drone, „Te iubesc”, iubitei sale

Peste 150 de drone i-au arătat iubitei lui Selly cât de mult o iubește acesta

Anul acesta, în avans de ziua ei, Selly i-a pregătit o surpriză de proporții Smarandei, și anume un show de drone care i-a fost dedicat. Au fost implicate peste 150 de drone.  Când Smaranda a ieșit din podcast, în drum spre casă, după o coordonare perfectă cu echipa, minunea s-a întâmplat pe cer. Dronele au scris „Te iubesc, Smără”, au format inimi gigantice și flori.

Selly i-a pregătit iubitei o surpriză cu drone înainte de ziua ei

Selly a inventat o scuză cum că ar avea de luat lucruri din niște camioane, apoi a început showul. În timp ce iubita sa plângea de emoție, pentru cei doi îndrăgostiți s-a pregătit o masă cu șampanie. Selly i-a mai luat iubitei sale cadou și cercei cu diamante. „Am zis că ziua ta e în Dubai ( n.r., unde deja au plecai cei doi amorezi), dar am mai zis să facem ceva și aici. Te iubesc”, i-a spus celebrul vlogger.

Selly a abandonat facultatea și cheltuie 10 – 20.000 de euro lunar

Amintim că atunci când a participat la emisiunea Denisei Rifai, Selly, cel mai influent român din mediul online a divulgat secrete din viața sa neștiute de nimeni. El a dezvăluit în timpul emisiunii ceva ce nu știa nimeni, și anume că s-a lăsat de facultate chiar în ziua în care ar fi trebuit să înceapă cursurile. Vloggerul a fost sincer și a explicat de ce a luat această decizie – ar fi pierdut timp și bani.

Peste vară, Selly a închiriat pentru iubita sa și pentru prietenii lor, același iaht cu care s-a plimbat Elon Musk în Grecia

În timpul emisiunii toată lumea a aflat și cât cheltuie Selly lunar. „Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede. D

e fiecare dată, dacă eu mă gândesc, oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic, decât atunci când verific efectiv extrasul de cont, pentru că cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil.

Selly și iubita sa, Smaranda, știu să trăiască viața la maxim

Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină. Am o viață destul de plictisitoare dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani. Într-o zi obișnuită din viața mea mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc.

Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă iată că costurile astea se adună”, a declarat Selly, în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre