Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu, turnată de vecini. Dana Budeanu știe tot ce face cu Gheorghiță

Monica Bârlădeanu, turnată de vecini. Dana Budeanu știe tot ce face cu Gheorghiță
Invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu, „Punctul culminant”, Dana Budeanu a vorbit despre informațiile pe care le află despre Monica Bârlădeanu de la... vecini.

Dana Budeanu susține că află informații „prețioase” despre Monica Bârlădeanu de la vecinii curioși ai vedetei, cărora nu le scapă nimic.

Războinica Dana Budeanu a precizat că s-a creat chiar un fel de „brigadă” din blocul Monicăi Bârlădeanu care îi urmărește vedetei și fiecare mișcare, apoi o „toarnă”. Și pentru a fi și mai convingători, aceștia trimit și fotografii.

Dana Budeanu primește informații de la vecinii Monicăi Bârlădeanu

„I-a venit Monicăi nu știu ce cutie, a lăsat-o pe hol”, ori nu știu ce a făcut cu mașina de spălat. Înnebunești!”

„Ce-ai, mă? Nu ți-am zis că zburdă candelabrele? Ce vorbești? Monica, eu vorbesc cu tine cu drag, cu domnul Gheorghiță nu am treabă. Dar vreau să îți spun că am niște vecini de la tine din bloc care ne dau pe goarnă tot ce faceți, băi, absolut tot! S-a creat o brigadă, ori ei stau într-un fel de complex, ori din bloc, ori ceva.

Cert e că vecinii ne spun tot ce faceți. Băi, ne trimit poze, înnebunești! ”I-a venit Monicăi nu știu ce cutie, a lăsat-o pe hol”, ori nu știu ce a făcut cu mașina de spălat. Înnebunești!”,a spus Dana Budeanu.

Monica Bârlădeanu alături de Valeriu Gheorghiță

„Pe sărăcie nu se stă”

Cu ceva timp în urmă, după ce Monica și Gheorghiță au fost fotografiați într-un jacuzzi în Bulgaria, tot Dana Budeanu a fost cea care i-a atras atenția lui Valeriu Gheorghiță că iubita sa nu a trăit niciodată „pe sărăcie”.

„Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dvs nu stiți pe unde a fost Monica. Păi voi stiți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie. Păi așa stai singură. Păi ce, vine unu și ce face el? Mă duce în Bulgaria? Pe sărăcie nu se stă, astea sunt prostii. Toți bărbații se mint cu dragostea”, au fost cuvintele Danei Budeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre