Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Gabor a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste. Cine a dat-o pe spate la împlinirea a 35 de primăveri

Monica Gabor a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste. Cine a dat-o pe spate la împlinirea a 35 de primăveri
A avut o viață de prințesă alături de Irinel Columbeanu, a plecat de zece ani în SUA și trăiește la fel de bine. Monica Gabor e o norocoasă.

Pe 8 ianuarie, Monica Gabor a împlinit 35 de ani, iar ziua a început cu cea mai frumoasă declarație de dragoste. Și nu Mr. Pink a fost cel care a făcut-o pe Monica să se simtă cu adevărat specială, ci chiar sora sa, Ramona, care i-a făcut o surpriză care i-a mers la suflet. Surorioara a făcut un colaj cu fotografii din familia lor pe care l-a postat pe contul de socializare, iar cuvintele postate au fost neașteptate.

“Te iubesc foarte, foarte mult. Îmi este dor de tine cum nu-ți imaginezi”

„Dragostea mea, sufletul meu, inima mea. Aduci atâta bucurie în familia noastră și sunt veșnic recunoscătoare că te am nu doar ca soră, ci ca și cea mai bună prietenă. Te iubesc foarte, foarte mult. Îmi este dor de tine cum nu-ți imaginezi. La mulți ani fericiți!”, a fost mesajul emoționant al Ramonei Gabor.

Cele trei surori nu se văd pe cât de des și-ar dori

În timp ce Ramona e în Dubai, Monica își duce zilele în SUA, iar cea de a treia soră, Alina, a rămas să locuiască în România, alături de familia sa. Din nefericire, cele trei nu reușesc să se întâlnească atât de des pe cât și-ar dori, de aceea dorul le macină.

Fac împreună parastasele părinților

Dar cele trei surori lasă orice atunci când vine vorba să le facă parastasele părinților. Așa au procedat și anul trecut, când s-au strâns pentru a organiza totul așa cu scrie la carte. Mama surorilor Gabor s-a stins din viață în august 2013, când se afla într-o excursie în localitatea Polovragi.

Din nefericire, pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant și a lovit-o. Femeia s-a stins și nimeni nu a mai avut ce să facă. În anul 2020, a trecut la cele veșnice și tatăl celor trei fete, Emil Gabor, care a decedat în urma unui infarct.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre