Simona Ionescu / Redactor Șef

Naomi Campbell e cea mai fericită. Și-a împlinit marele vis, la 50 de ani

Naomi Campbell e cea mai fericită. Și-a împlinit marele vis, la 50 de ani
Naomi Campbell e cea mai fericită. Supermodelul a împărtășit o veste mare pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Pe lângă faptul că este un supermodel recunoscut la nivel mondial, Naomi Campbell și-a împlinit acum și cel mai mare vis: a devenit mamă. Vedeta a împărtășit pe Instagram prima poză cu bebelușa. În mai 2017, Campbell a declarat revistei Evening Standard că vrea să devină mamă, dar nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, cu evoluția științei, cred că o pot face când vreau’, a spus ea în acel moment.

Naomi Campbell e cea mai fericită. A devenit mămică

Supermodelul și actrița, în vârstă de 50 de ani, a născut primul său copil, o fetiță. Marele anunț l-a făcut pe Instagram, împărtășind o fotografie emoționantă ținând în mâna sa picioarele bebelușului. „O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura cu îngerul meu pe care o împărtășesc acum cu voi. Nu există o iubire mai mare’, a scris Naomi Campbell în postarea de pe Instagram. 

O sursă a declarat exclusiv pentru Page Six: „Naomi și-a dorit să fie mamă de mult timp și în cele din urmă s-a întâmplat. Ea este nașa multor copii ai prietenilor de familie și a așteptat întotdeauna cu nerăbdare ziua formării propriei familii. “

Internauții au reacționat imediat și i-au lăsat numeroase mesaje. „Da!!! Binecuvântarea ta este binecuvântarea ei! Știu că vei fi o mamă incredibilă. Foarte fericit sunt pentru tine!”, “Felicitări Regina Naomi. Atât de fericit pentru tine și copilul tău. Este foarte norocoasă!”, „Vei fi o mamă excepțională. Felicitări amândurora că v-ați ales!”

Naomi Campbell este cunoscută în toată lumea pentru cariera sa de model. A fost descoperită când avea doar 15 ani și faima sa a crescut în timp ce a distrus barierele și așteptările. A devenit primul model de culoare de pe coperta Vogue și a marcat nenumărate apariții memorabile pe marile podiumuri ale lumii. Acum, Naomi Campbell a marcat un nou moment în viața sa: a devenit mamă. 

Foto: Instagram

Andra face pe misterioasa. Nu s-a hotărât încă dacă să spună sau nu adevărul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre