Simona Ionescu / Redactor Șef

Nașul Țânțăreanu are iar păreri despre divorțul Ancăi Țurcașiu

Nașul Țânțăreanu are iar păreri despre divorțul Ancăi Țurcașiu
Vestea despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu a surprins pe toată lumea, pentru că se petrecea după 22 de ani de căscinie și multe știri frumoase despre fericirea celor doi. Doar nașul lor, afaceristul Cristian Țânțăreanu a vorbit în trei rânduri despre problemele cuplului.

Este acum limpede că lucrurile nu erau roz între soți, dacă s-a ajuns la despărțire și că proprietarul ”Paradisului verde”, unde locuiau și finii lui, nu a spus „prostii la beție” și nici „n-a făcut glume cu ziariștii”. Am relatat aici, pe larg, declarațiile lui Țânțăreanu.

Astăzi, știm de la Anca Țurcașiu că lucrurile sunt deja trașate și că în spate au rămas cei 22 de ani de căsnicie, cu bune și cu rele. Doi oameni de peste 50 de ani  (ea – 50, el – 52) vor pleca pe drumuri separate, fiindcă nici măcare fiul lor, Radu, de 20 de ani, nu i-a putut convinge să-și petreacă și viitorul împreună.

După anunțul artistei, de luni seară, azi a venit și reacția ex-soțului, Cristian Georgescu, solicitat de Click!. Răspunsul a fost scurt: „Prefer să nu comentez deloc acest subiect”, a spus stomatologul.

În schimb, nașul Cristian Țânțăreanu a fost la fel de slobod la gură ca și în trecut. De fapt, așa cum îl știm unii dintre noi, omul nu minte jurnaliștii când este întrebat de câte o situație. O dă pe glumă, pare că spune prostii, dar sâmburele de adevăr îl scoate mereu în evidență. Nici când a divorțat fiul lui nu s-a ascuns de presă sau a mințit. Glume de-adevăratelea făcea doar cu nevasta sa, despre care zicea mereu că-l lasă să-și facă de cap cu femei, mai ales când îl duce în Thailanda.

„Foarte bine că a divorțat, că o dată vede nașu puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a confirmat pentru Click! proprietarul „Paradisului verde” și naș de cununie al celor doi.

Cu toată trauma pe care îl implică un divorț, Anca Țurcașiu pare optimistă, căci scrie la un moment dat în mesajul ei, postat pe Facebook, luni seara: „Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”

Foto Gabriel Miron: Așa arăta Anca Țurcașiu în anii 90, când în presă se lucra încă poze alb-negru

 

Nicki Minaj și-a uimit fanii după ce le-a spus că are poftă de carne roșie. Foto-șoc!

Andra, Pepe și Connect-R rup topul cu „maică-ta” care nu-nțelege dragostea!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre