Nea Mărin de la Antena 1 a făcut un pas mare în viața lui. Nepotul l-a dat de gol

Nea Mărin de la Antena 1 a făcut un pas mare în viața lui. Nepotul l-a dat de gol
Celebrul nea Mărin a împlinit luna trecută 65 de ani. Și cum a atins pragul de pensionare, simpaticul prezentator de televiziune și-a depus dosarul pentru pensionare, a dezvăluit nepotul acestuia.

Chiar dacă a împlinit vârsta de pensionare, mai mult ca sigur Nea Mărin nu se va retrage la casa de la țară, la pensie, în viitorul apropiat. Nepotul său, Alex Leonte a mărturisit, recent, că Nea Mărin, pe numele său adevărat Marin Barbu, și-a depus dosarul la Casa de Pensii, dar nu poate sta locului, așa că sigur va mai continua cu emisiunile de televiziune.

Unde a lucrat Nea Mărin

Nea Mărin s-a născut în satul Conțești, județul Teleorman. De mic a fost pasionat de tradițiile populare, așa că a învățat dansuri populare și a dansat în mai multe ansambluri folclorice.

Nea Mărin povestea, în urmă cu ceva vreme, că după Revoluție s-a trezit fără loc de muncă. Pentru că avea doi copii, a fost obligat să ia repede o decizie, așa că s-a făcut taximetrist. „Am avut momente foarte grele. Înainte de Revoluție, eram prim-solist, dansam la toate cârciumile. Aveam spectacol de la 18:30 până la 20:30 și la 21:30 eram la Pescărușul. A doua zi aveam spectacol la bulevard. Am dus-o așa vreo 10 ani. La Revoluție, când eram obișnuit să am atâta activitate, să vină și 23 august… M-am trezit cu doi copii, unul de 2 ani, Larisa, și cealaltă de 8 ani, fără serviciu. S-a terminat totul. Știi ce am făcut? Taximetrie. Un an am fost taximetrist. I-am dus pe lăutari la nunți”, povestea Nea Mărin.

Pro TV l-a făcut celebru

Absolvent al Școlii Populare de Artă, secția Coregrafie, Nea Mărin a devenit cunoscut publicului larg după ce s-a angajat la Pro TV la emisiunile „Serviți vă rog” și „Dansez pentru tine”. După ani buni petrecuți la Pro TV, Nea Mărin s-a mutat la Antena 1, unde a fost gazda emisiunii ”Poftiți pe la noi” și jurat în show-ul ”Spash vedete la apă”. Partenerul său de emisiune, care i-a devenit și fin între timp, și despre care spune că ține la el ca la fiul, său este Liviu Vârciu.

În prezent, Nea Mărin organizează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf.

Nea Mărin a avut probleme de sănătate

La începutul acestui an, Nea Mărin a avut unele probleme de sănătate și s-a operat de apendicită.

Durerile l-au luat chiar în timpul filmărilor. „Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Marin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a dracului cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre