Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Kidman și povestea de dragoste cu un român care a scos-o de pe lista de Oscar în 2019

Nicole Kidman și povestea de dragoste cu un român care a scos-o de pe lista de Oscar în 2019
La 56 de ani, Nicole Kidman pare că întinerește. Zilele trecute a întors toate privirile la premiera ultimului ei film. Ea apare în serialul Expats, care tocmai a fost lansat duminică, în New York. A lăsat în urmă un film de Oscar, în care trăiește o poveste de dragoste cu un actor român.

Nicole Kidman recunoaște că face „alegeri adolescentine”, vorbind inclusiv despre cum se îmbracă. La premiera Expats, vedeta a purtat o rochie neagră, lungă, cu un decupaj adânc pe picior și spatele complet gol. Și-a completat ținuta cu cercei lungi, iar părul l-a lăsat pe o parte. Părea că nici nu poartă machiaj, Nicole Kidman, fiind mereu în căutarea unui aspect cât mai natural.

În cadrul pocastului Something To Talk About, actrița a vorbit despre criticile cu care s-a ales în legătură cu alegerile sale vestimentare. „Fac multe alegeri neașteptate, poate chiar nebunești. Le spun alegeri adolescentine pentru că nu mă gândesc la consecințe”, spunea Nicole Kidman. Mintea ei e chiar ca a unei fetișcane: refuză să se gândească la consecințe.

Poveste de dragoste cu un român

Dacă nu ați văzut-o în filmul Capcana (Destroyer), difuzat duminică seara de Prima TV, chiar merită să o faceți, înainte să începeți să urmăriți Expats. Apărut în 2019, filmul, foarte aplaudat de critici, nu i-a adus, din păcate, cea de-a cincea nominalizare la Oscar, cum se aștepta toată lumea. Rolul în care se iubește cu un român a fost considerat de critici drept unul dintre cele mai impresionante roluri ale carierei ei.

Cu toate acestea, Nicole Kidman care o interpretează pe Erin Bell (o mamă alcoolică, o polițistă coruptă și, în general, un om detestat de toată lumea) nu a primit nominalizarea. Actrița a fost considerată una dintre marile nedreptățite ale Premiilor Academiei Americane din anul 2019.

În „Destroyer” ea face pereche cu Sebastian Stan (cel care îl interpretează pe Donald Trump tânăr în filmul The Apprentice care tocmai ce se filmează, și pe care îl mai știți din rolul supereroului Winter Soldier din filmele Marvel).

Povestea de dragoste cu românul Sebastian Stan, în filmul Destroyer a scos-o pe Nicole Kidman de pe lista de Oscar în anul 2019. (Sursa foto: Annapurna Pictures)

Povestea din filmul de acțiune începe cu ani în urmă, când polițista interpretată de Nicole Kidman și un agent FBI, interpretat de Sebastian Stan, se infiltrează sub acoperire într-o bandă de jefuitori de bănci. Lucrurile se complică, iar relația lor de fațadă devine una reală.

Rolul lui Sebastian Stan din „Destroyer” nu e unul foarte întins, iar personajul său funcționează mai mult ca o amintire dureroasă pentru eroina jucată de Nicole Kidman. Filmul este un one-woman show, pentru care actrița a dat totul.

Pentru acest rol, Nicole Kidman a declarat că și-a dorit să dispară pur și simplu în personaj, iar machiajul a schimbat-o atât de mult încât a reușit să-și sperie copii. Actrița a intrat în acest personaj și nu l-a mai părăsit până la terminarea filmărilor. Pentru toate acestea, a fost apreciată de critici și a fost considerată nedreptățită că nu i s-a acordat Oscarul.

Nicole Kidman, tinerețe plină de complexe

Actrița în vârstă de 56 de ani, care are 1,80 metri înălțime, a povestit, într-un interviu radiofonic, că se simte ca o „girafă” în anumite momente. Ani la rând a fost complexată de înălțimea ei. La prima ei audiție, adolescentă fiind, în primul rând a fost măsurată. Nu a primit rolul pentru că era cu cinci centimetri mai înaltă. „Trebuia să am 1,57 metri pentru rol, iar eu aveam 1,62 metri deja. Nu am primit rolul. Nici măcar nu m-au sunat înapoi”, a povestit actrița.

Nicole KIdman recunoaște că mare parte din viață a fost fustrată de faptul că e prea înaltă (Sursa foto: Instagram)

La 13 ani, actrița avea deja 1,50 metri. Iar colegii ei de la școală o tachinau cu asta, fiind cea mai înaltă dintre ei. Nu a scăpat de asta nici ca adult, multă vreme. „Bărbații își dădeau cu părerea despre cât de înalți ar trebui să fie pantofii mei cu toc atunci când eram alături de ei. Întotdeauna când merg pe covorul roșu mă simt ca o girafă”, a mai spus Nicole Kidman.

Sursa foto: Instagram, Annapurna Pictures

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre