Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea lui Sebastian Stan, actorul român care-l va interpreta pe Trump: „Îmi făceam un duș așa și plângeam”

Povestea lui Sebastian Stan, actorul român care-l va interpreta pe Trump: „Îmi făceam un duș așa și plângeam”
Actorul de origine română Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în filmul The Apprentice. Pelicula se filmează în aceste zile, iar primele fotografii din set au devenit publice.

Povestea actorului român Sebastian Stan care a fost văzut filmând o scenă din viitorul film, este însă una care „bate filmul”. Născut în România, el a fost crescut doar de mama sa, după divorțul părinților, care a survenit când avea numai 2 ani. La vârsta de opt ani, a ajuns, împreună cu mama sa, la Viena, unde Georgeta Orlovschi, a fost angajată ca pianistă. Deja tânărul Sebastian dovedea primele semne de interes în ale actoriei, astfel că la vârsta de 10 ani și-a făcut debutul în primul său film, 71 Fragments of a Chronology of Chance, regizat de austriacul Michael Haneke.

În vârstă de 41 de ani, Sebastian Stan este cunoscut pentru rolul său, ca Soldatul Iernii, în Universul Marvel (Sursa foto: INstagram)

Când fiul ei avea 14 ani, mama sa a decis să se mute în America. Cei doi au ajuns în Comitatul Rockland. „Îmi amintesc seara înainte să ne mutăm acolo, că mi-a fost foarte frică. Îmi făceam un duș așa și plângeam (…) E greu să te muți când ești așa mic (…)”, mărturisea actorul Sebastian Stan într-un interviu. Acolo a fost înscris la o școală privată, Rockland Country Day, și a început să apară în spectacole de teatru.

La vârsta de 10 ani, când trăia în Austria, Sebastian Stan a jucat în primul său film (Sursa foto: Instagram)

Ulterior, este acceptat la cursurile Facultății de Arte Mason Gross în cadrul Universității Rutgers din New Jersey. Un an. A studiat la Londra, la Shakespeare’s Globe Theatre. Primul contact cu lumea mare a filmului a fost prin prisma primului job. Era usher la cinema-ul 6 din New York, unde vindea popcorn. Ulterior, a avut un job la H&M.

Sebastian Stan îl interpretează pe Donald Trump în noul film

În filmul „The Apprentice”, Sebastian Stan îl interpretează pe tânărul Trump. El apare purtând  o haină lungă și neagră stând așezat pe o bancă din parc, într-o imagine care a devenit publică din timpul filmărilor, arată Hollywood Life. Sebastian Stan arăta exact ca  Donald Trump la tinerețe, mai notează sursa citată.

Page Six a obținut primele imagini cu Sebastian Stan în timp ce filmează în rolul lui Donald Trump tânăr

Primele fotografii și un videoclip de pe platou au fost obținute de Page Six. În ele, actorul român în vârstă de 41 de ani mănâncă  un sandviș și bea o Cola în timp ce stă pe o bancă dintr-un parc din Toronto, unde se  filmează. E îmbrăcat într-o haină lungă, neagră, cu cravată și poartă o perucă blondă.

Ce știm despre filmul „The Apprentice

În același film, Jeremy Strong, îl interpretează pe avocatul din viața reală Roy Cohn alături de actrița Maria Bakalova, care o interpretează pe prima soție a lui Donald Trump, Ivana, conform Deadline, care a relatat că producția a început săptămâna trecută. Publicația a menționat că filmul este „plasat într-o lume a corupției și a înșelăciunii” și va explora cariera politicianului în construirea imperiului său imobiliar în New York de-a lungul anilor 1970 și 1980.

Una din primele imagini cu Sebastian Stan în timp ce filmează în rolul lui Donald Trump tânăr (Sursa foto: Page Six)

Filmul se focusează și pe relația lui Donald Trump cu avocatul său, Roy. „Este o poveste mentor-protejat care prezintă originile unei mari dinastii americane, a relatat  Deadline. Producția, dezvăluie costul moral și uman al unei culturi definite prin câștigători și învinși”. Scenariul proiectului este semnat de Gabriel Sherman, care a scris și serialul „The Loudest Voice”, unde Russell Crowe joacă rolul fondatorului Fox News, Roger Ailes, o poveste despre abuzarea pe termen lung a angajatelor.

Actorul român, cunoscut din rolul în filmele Marvel

Anterior, fanii l-au văzut pe Sebastian dându-i viață lui Tommy Lee în miniseria „Pam & Tommy”, pe lângă rolul lui Winter Soldier în mai multe filme Marvel.

Sebastian Stan a avut, până acum, mai ales roluri secundare la Hollywood (Sursa foto. Instagram)

Producția filmului „The Apprentice” vine pe fondul disputelor judiciare în curs ale lui Donald cu privire la perioada în care a fost președinte al SUA,  din 2016 până în 2020. În prezent, el este judecat în New York City pentru un caz de evaziune. Data de lansare a filmului nu a fost încă anunțată.

Sursa foto: Instagram, Page Six

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre