Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni nu își imagina că o regină se va îmbrăca așa „low cost” în 2023

Nimeni nu își imagina că o regină se va îmbrăca așa „low cost” în 2023
Regina Letizia a Spaniei readuce în prim plan moda anilor 80. Ea a surprins audiența cu o rochie drapată low-cost, în stilul anilor '80.

Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie florală drapată pentru Turul Talentelor. Ea este cunoscută ca o regină căreia îi place să îndrăznească, și a 1„comis-o” din nou, săptămâna aceasta, la Cordoba. Regina, aproape ca și cum ar fi adus un omagiu florilor din Andaluzia, pentru a participa la cea de-a treia etapă a Turului Talentelor – un proiect de susținere a tinerilor înființat de Fundația Prințesa de Girona, al cărei președinte de onoare este Prințesa Leonor. Regina a apărut îmbrăcată în rochia florală „Violeta” a firmei Cayro. Nu a fost doar o rochie midi: a fost o explozie de modele și culori.

Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie ieftină

Cu această rochie drapată, Letizia a Spaniei a amintit de celebrul look regal al lui Lady Diana din 1988. Practic, rochia reginei este o versiune modernă și low-cost a brandului spaniol Cayro, o rochie cu un imprimeu floral pe o bază de culoare deschisă, cu o eșarfă care se strângea în talie, creând pliuri elegante care sculptau silueta. Rochia midi impresionează, de asemenea, prin mânecile largi tip balon, tipice stilului anilor ’80.

Ținuta regală a fost completată cu o pereche de pantofi roz de la Magrit, asortați perfect cu o geantă clutch din piele de căprioară roz de la aceeași companie.

Bijuterii speciale în completarea ținutei low cost

Un alt omagiu adus Andaluziei au fost cerceii-bijuterie. Într-adevăr, Letizia a Spaniei a purtat cercei foarte speciali pe care i-a primit în dar de la Asociația Bijutierilor din San Eloy. Din aur alb cu 17 diamante, aceștia sunt realizați folosind tehnica tradițională de filigranare din Cordoba. Prima dată când regina i-a purtat a fost în 2005, când a participat, împreună cu regele Felipe al VI-lea, la inaugurarea unei noi conducte Enagás în Villafranca de Córdoba.

Regina și-a asortat ținuta ieftină cu bijuterii scumpe, speciale

A fost nevoie de 18 ani pentru a o vedea purtând din nou cerceii, în ianuarie anul trecut, la un eveniment din Alicante. Pe deget, însă, ea a purtat iubitul ei inel italian Coreterno, de care nu a mai vrut să se despartă de când l-a dezvelit în timpul Paștelui.

Letizia a Spaniei obișnuiește să poarte rochii ieftine

Regina Letizia are un stil aparte și nu se sfiește că pună pe ea haine care nu i-au aparținut și care mai sunt și vechi. Ea a fost surprinsă într-o ținută care era la modă la finele anilor 70, pe care a preluat-o din șifonierul soacrei sale.

Cu alte ocazii, regina a îmbrăcat de mai multe opri aceleași haine și, de foarte multe ori apare în ținute ieftine, de la brandurile mainstream cum ar fi Mango sau Zara. Rochiile accesibile pe care fanii le identifică în garderoba reginei o fac și mai îndrăgită de aceștia. Rochia îmbrăcată la Cordoba costă mai puțin de 100 de euro, o sumă incredibil de mică pentru piesa principală a ținutei unei regine. Dar Letizia a Spaniei a purtat și rochii care au costat și mai puțin de atât.

Cum a ajuns regină o jurnalistă

Fosta prezentatoare știri, Letizia este nepoata unui șofer de taxi și fiica cea mare a lui Jesús José Ortiz Álvarez, jurnalist, și a primei soții a acestuia, María de la Paloma Rocasolano Rodríguez, asistentă medicală și reprezentant al sindicatului spitalului.

Ea a urmat liceul public și a absolvit Universitatea Complutense din Madrid. Ulterior a obținut un masterat în jurnalism audiovizual la Institutul de studii în jurnalism audiovizual. Relația cu Felipe a început în noiembrie 2002 și în 2003, la doar câteva luni după ce a fost promovată pe canalul național de știri. Ea a renunțat la slujbă și câteva zile mai târziu a fost anunțată logodna regală. Regele Juan Carlos a abdicat în 2014 în favoarea fiului său, acum regele Felipe al VI-lea.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre