Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul scandal de paternitate într-o casă regală ia amploare. Ce decizie radicală a luat prințesa

Noul scandal de paternitate într-o casă regală ia amploare. Ce decizie radicală a luat prințesa
În plin nou scandal de paternitate în care îi e aruncată familia, Prințesa Charlene de Monaco încearcă să se mențină calmă și să păstreze aparențele. Al treilea copil ilegitim al soțului ei își caută dreptatea în instanță.

Prințesa Charlene de Monaco a postat o fotografie de Crăciun cu soțul ei, prințul Albert, într-o aparentă demonstrație de bune relații, după ce s-a dovedit că acesta va apărea în fața instanței, la începutul anului viitor,  pentru a lupta împotriva pretențiilor explozive pe care le are o fostă amantă secretă cu care a făcut un copil (al treilea ilegitim).

În vârstă de 42 de ani, prințesa poartă o salopetă gri confortabilă, în timp ce pozează în fața unui pom de Crăciun împreuna cu fiica ei, prințesa Gabriella, în vârstă de șase ani, soțul ei, prințul Albert 62, și sora sa, prințesa Stephanie, în vârstă de 52 de ani. S-au alăturat familiei și copiii lui Stephanie, Camille Ducruet, 21 de ani, Pauline Ducruet, 26 de ani, precum și fiul cel mare Louis Ducruet, 28 de ani, și soția sa Marie.

Charlene și-a prin părul la spate, arătându-și noua coafură, cu capul pe jumătate ras, lateral, coafură pe care o are de la începutul acestei luni. Surse din principatul mediteranean spun că aceasta a avut un an „teribil”, în timp ce avocații cuplului miliardar se pregătesc pentru dosarul care se va deschide în instanță la Milano, în februarie.

O a doua imagine „de familie” postată îl arată ​​pe Albert II, purtând pijamale roșii de Crăciun și saboți asortați, precum și o pălărie de Moș Crăciun pe care scrie „Joyeux Noel” ( n.r. – Crăciun fericit, în franceză) în timp ce își îmbrățișa gemenii de șase ani prințul Jacques și prințesa Gabriella.

O a treia – o poză solo a lui Charlene – o arată ​​sărutând câinele de companie al familiei, în timp ce poartă cercei de perle și oferind fanilor o nouă imagine de detaliu asupra noii sale coafuri. „Crăciun fericit tuturor prietenilor și familiilor noastre, vă iubim pe toți”, a notat aceasta alături. La începutul acestei săptămâni, Charlene a mai postat o poză de familie, alături de prințul Albert și de gemenii lor.

Prințul Albert, scrisoare de la fiica sa nerecunoscută

Albert, care susține deja doi copii ilegitimi, ar fi avut o relație cu o femeie braziliană de 34 de ani, care i-a născut o fiică la 4 iulie 2005. Afirmația, pe care avocații săi a respins-o ca o „înșelăciune”, este deosebit de dureroasă, deoarece se întâlnea cu Charlene la acea vreme, după ce a cunoscut-o pe fosta înotătoare olimpică în 2000.

Albert a primit o scrisoare scrisă de mână de la copil, care acum are 15 ani, în septembrie anul acesta: „Nu înțeleg de ce am crescut fără tată, iar acum că te-am găsit, nu vrei să mă vezi”. În instanță au fost depuse și acte legale, deoarece avocații reclamantului l-au chemat pe Albert să fie supus unui test ADN – la fel cum a făcut-o înainte de a fi în cele din urmă identificat drept tatăl a doi copii nelegitimi născuți în anii 1990 și începutul anilor 2000.

„Charlene a avut un an teribil, cu crize familiale una după alta, inclusiv Albert care a fost infectat de noul coronavirus, iar acum se pregătește pentru acest iad”, a declarat o sursă apropiată cuplului.  Amintim. că miliardarul Albert a devenit primul șef de stat din lume care a făcut COVID-19. S-a întâmplat în martie.

Cum s-au cunoscut Prințul Albert și Charlene

Prințesa, al cărei nume de fată era Charlene Wittstock, era înotătoare olimpică pentru Africa de Sud, când l-a întâlnit pentru prima dată pe Albert la o competiție acvatică din Monaco, în 2000. Au început să se întâlnească la scurt timp după aceea. În 2011 s-au căsătorit. Gemenii lor – fiica Gabriella și fiul Jacques – s-au născut trei ani mai târziu și sunt văzuți ca moștenitori oficiali ai familiei.

În acest moment, Charlene se împăcase cu bătăliile legale duse de Albert cu femei care în cele din urmă au câștigat acorduri financiare pentru copiii pe care i-au avut cu Prințul de Monaco.

În mai 2005, chiar înainte de a fi încoronat Prinț de Monaco, Albert a confirmat că este tatăl biologic al lui Alexandre, a cărui mamă era Nicole Coste, fostă însoțitoare de zbor Air France din Togo. Un test ADN din mai 2006 a confirmat, de asemenea, că Albert era tatăl lui Jazmine Grace, rezultatul unei aventuri cu Tamara Rotolo, o agentă imobiliară americană pe care a întâlnit-o în timp ce era în vacanță în sudul Franței. Jazmine s-a născut în anii 1990 și Alexandre în 2003.

Acum, o braziliancă spune că a călătorit în jurul lumii cu Prințul în anii 2000. Avocatul ei italian a declarat că a depus documente cu detalii specifice despre relația amoroasă a clientei sale cu prințul Albert, inclusiv călătorii în Brazilia, SUA, Franța și Rusia. În timp ce se aflau la Moscova, se spune că îndrăgostiții au avut o întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin, care i-a dat braziliencei „o îmbrățișare caldă”, potrivit ziarelor depuse în instanță.

Se spune că Albert ignoră orice corespondență de la presupusa sa a treia fiică ilegitimă, lăsând în schimb problema în sarcina echipei sale juridice. Avocatul prințului Albert, Thierry Lacoste, a descris acuzațiile drept „o farsă”, spunând: „Nu există fotografii intime, nu există fapte tangibile în jurul unei posibile relații”. Totuși, în februarie 2021 va începe,  la Milano, un nou proces de paternitate care îl are ca protagonist pe prințul Albert de Monaco.

Sursa foto: Instagram

Gigi Becali i-a pârât poporului pe creatorii de modă: „Eu făceam prima dată, inventam eu”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre