Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu e prima dată când se dezbracă în public Andreea Raicu. Mai exista fotografii cu ea goală, în pat

Nu e prima dată când se dezbracă în public Andreea Raicu. Mai exista fotografii cu ea goală, în pat
Acum o zi, Andreea Raicu a provocat un adevărat tsunami pe internet, publicând o fotografie în care apare nud. Moment unic, s-a spus. Nu e chiar așa de unic. Există și alte fotografii.

În curând va avea 44 de ani, recent a pozat nud, dar nu e prima dată când se dezbracă în public Andreea Raicu. Vedeta are și iubit relativ nou,  ceea ce o face și mai dezinhibată. Raicu a distribuit sâmbătă, pe Instagrma, o fotografie în care nu poartă nicio piesă vestimentară pe ea.

„Din perioada în care eram închiși în casă☺️ Mulțumesc @alexgalmeanu și @iulia.sas, we really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postam sau….?” – acesta a fost mesajul care a însoțit fotografia alb-negru.

Cine e iubitul Andreei Raicu

De anul trecut, Andreea Raicu se iubește cu fostul partener al Mădălina Ghenea, milionarul om de afaceri Matei Stratan. Cei doi au o relație frumoasă, asupra căreia le place să păstreze discreția. Totuși, anul trecut, ei au fost surprinși în timp ce o vizitau pe mama bărbatului. semn că relația este cât se poate de serioasă.

Matei Stratan a fost câțiva ani partenerul actriței și modelului Mădălina Ghenea. Din acea perioadă, cei doi au o fetiță, Charlotte. Aceasta trăiește cu mama sa în Italia și merge la grădiniță.

Alte fotografii nud cu Andreea Raicu

Apreciată pentru aparițiile ei de o eleganță aparte, Andreea Raicu a stat pe gânduri când i s-a cerut să se dezbrace. A acceptat totuși, după cum dovedește și fotografia prezentată recent. Este adevărat, vedeta are un corp impecabil. Și este foarte frumoasă. În anul 2018, Andreea Raicu a mai pozat dezbrăcată. Ea a fost fotografiată complet goală în așternuturi, iar fanii au reacționat imediat la poza îndrăzneață. Poza a fost realizată în cadrul unui pictorial pentru revista Unica.

„De fiecare dată când văd pozele de la această ședință foto, nu mă pot abține să nu postez una”, a scris vedeta în descrierea pozei, atunci când a distribuit-o fanilor săi.

„Naturaleţea şi încrederea sunt nepreţuite şi o fac pe o femeie mult mai frumoasă decât toate măştile şi ideile preconcepute despre cum ar trebui să fie sau să arate. E printre puţinele şedinţe foto în care nu am mai simţit să fiu altcineva decât sunt, nu am încercat cu tot dinadinsul să arăt sau să transmit vreun mesaj anume.  Nu am mai vrut să arăt nici că sunt independentă, nici că sunt puternică, nici că nu am nevoie de nimic.

Am fost confortabilă cu cine sunt, cu corpul meu, fără ruşinile care mă blocau de fiecare dată. Am fost feminină şi vulnerabilă. Am fost relaxată. Am fost eu. Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta”, a mai declarat, în trecut, Andreea Raicu, despre decizia de a poza nud.

Sursa foto: Instagram

Eric Clapton iese la atac și combate vaccinarea. Ce spune despre injectarea sa

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre