Simona Ionescu / Redactor Șef

O divă a reciclat una din cele mai celebre rochii din lume, alta s-a îmbrăcat în mireasă: clanul Kardashian, cele mai neșteptate loook-uri la Met Gala 2022

O divă a reciclat una din cele mai celebre rochii din lume, alta s-a îmbrăcat în mireasă: clanul Kardashian, cele mai neșteptate loook-uri la Met Gala 2022
Se spune  că familiile care stau împreună pe covorul roșu rămân împreună. Familia favorită a Reality TV a ajuns la Met Gala 2022 împreună. Fiecare s-a descurcat uimitor.

În timp ce Kris Jenner a optat pentru o rochie galben sorbet, odraslele ei au fost îmbrăcate într-o paletă de culori neutre, cu rochii crem, negre și albe, care au fost înălțate de o cantitate insurmontabilă de cristale, paiete și sclipici, scrie Vogue.com.  Apariția lor la Met Gala vine la capătul turneului de presă al familiei pentru The Kardashians, un spinoff al Keeping Up With The Kardashians care a trecut de la Hayu la Hulu după 20 de sezoane mamut.

Clanul Kardashian e cu adevărat profesionist când vine vorba de publicitate și autopromovare. Iar la Met, fiecare soră a apărut impecabil în personaj. Îmbrăcată în Thom Browne, Kourtney Kardashian și partenerul său Travis Barker au mers până la capăt cu PDA, în timp ce Kendall, care vorbește încet, a lăsat rochia ei mare și neagră de la Prada să vorbească despre ea.

Khloé a uimit într-o rochie Moschino efervescentă, iar Kylie a optat pentru un număr tineresc și jucăuș din ultima colecție Off-White a lui Virgil Abloh. Kylie Jenner a purtat cel mai neașteptat accesoriu din istoria Met Gala 2022: o șapcă de basse-ball pe post de tiară cu voal de mireasă, totul alb. Evident, asortat cu o rochie albă.

Kim Kardashian a purtat rochia îmbrăcată de Marilyn Monroe când i-a cântat lui Kennedy

Ținuta lui Kim Kardashian, care nu a apărut alături de noul ei iubit, Pete Davidson (au ales să sosească separat înainte de a se alătura grupului lor înăuntru) a fost cel mai iconic look al serii – rochia ei strălucitoare, de culoarea șampaniei, a fost exact aceeași rochie pe care Marilyn Monroe a purtat-o pentru a-i cânta „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy în 1962.

Pe covorul roșu, Kim i-a spus prezentatoarei Lala Anthony că a trebuit să slăbească 16 kilograme pentru a intra în rochia care a fost creată pentru a se potrivi cu celebra siluetă minusculă a lui Monroe. „A fost ca o provocare, ca și cum aș fi jucat un rol”, a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre