Simona Ionescu / Redactor Șef

O legendă din Game of Thrones, căsătorie demnă de o regină, în Italia

O legendă din Game of Thrones, căsătorie demnă de o regină, în Italia
Clanul Kardashian a deschis șirul petrecerilor de nuntă, aniversare etc.,  ale vedetelor de peste ocean în Italia. Cea mai recentă a fost o nuntă, în weekend, care a avut ca protagoniști două staruri de la Hollywood.

Vedeta din Game of Thrones Lena Headey, s-a căsătorit cu partenerul ei, starul din Ozark, Marc Menchaca. Ei au avut parte de o ceremonie plină de fast în Italia, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent. Actrița e cunoscută și iubită de public pentru rolul reginei Cersei din celebra serie Game of Thrones.

Fotografiile distribuite pe internet au arătat-o pe mireasă îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, cu spatele gol și decolteu adânc. Mireasa a purtat, de asemenea, un accesoriu de păr cu flori şi un voal. Mirele,  Marc Menchaca a împrumutat din eleganța bărbaților italieni, și s-a prezentat la ceremonie într-un costum albastru marin accesorizat cu o pălărie bej cu boruri largi.


Cuplul şi-a unit destinele în fața familiei şi a prietenilor, printre care s-au numărat şi colegii de pe platourile de filmare de la GoT – Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley şi Sophie Turner, alături de soţul ei, Joe Jonas. Ceremonia ar fi avut loc joi, 6 octombrie.

Relație veche de doi ani

Lena Headey şi Marc Menchaca au o relație care durează din 2020. Headey a mai fost căsătorită anterior cu muzicianul Peter Loughran. Căsnicia lor a durat din 2007 până în 2013. Cei doi au împreună un băiat pe nume Wylie, în vârstă de 12 ani. Actriţa are, de asemenea, și o fiică pe nume Teddy, în vârstă de şapte ani, dintr-o relaţie cu Dan Cadan. De cealaltă parte, Marc Menchaca, 47 de ani, nu a mai fost căsătorit.

Fotografiile de la nunta lui Headey şi Menchaca au devenit rapid virale pe reţelele de socializare. Mă bucur pentru tine, Regină Cersei”, a scris un fan, făcând referire la personajul Cersei Lannister interpretat de actriţă în celebra serie Game of Thrones.

„Sper ca mirele să o trateze cum trebuie, pentru că ea are în spate o armată foarte pasionată”, a glumit un altul, cu referire la același rol.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre