Simona Ionescu / Redactor Șef

O mare actriță are un obicei ciudat. Ce face Rosamund Pike cu premiile câștigate

O mare actriță are un obicei ciudat. Ce face Rosamund Pike cu premiile câștigate
Rosamund Pike are un obicei ciudat, legat chiar de premiile câștigate de-a lungul carierei. Actrița a dezvăuit totul la emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar internetul a reacționat imediat.

Rosamund Pike este o actriţă britanică de succes, care şi-a început cariera în teatru şi a devenit ulterior un star de cinema în toată puterea cuvântului. Actrița în vârstă de 42 de ani a luat recent premiul Globul de Aur pentru interpretarea ei în „Îmi pasă foarte mult” și a confirmat că are un mod unic de a-și păstra premiile. Ce face Rosamund Pike cu premiile câștigate a șocat-o pe Ellen DeGeneres în cadrul unui interviu recent. 

În timpul unei apariții la ‘The Ellen Degeneres Show’, Ellen a întrebat-o pe Rosamund dacă este adevărat un zvon despre obiceiul ei de a păstra premiile, iar actrița a spus: „Mi se pare un lucru neplăcut să afișezi orice premiu în casa ta. Cum reacționează oamenii când vin la tine acasă?”, a povestit actrița. 

Rosamund Pike ascunde premiile câștigate în grădină

Rosamund a continuat prin a dezvălui unde anume își păstrează premiile. Se pare că vedeta le îngroapă în grădină. „Cred că este ciudat să le țin în casă, așa că le îngrop în grădină. Dar las o parte ieșită în afară. Așa că s-ar putea să vedeți o mână ieșind, o coroană, sau poate chiar globul”, a continuat actrița din „Îmi pasă foarte mult”. 

„Cred că este amuzant, deoarece în viitor, când voi fi moartă sau când altcineva cumpără casa, vor amenaja și vor crede că au găsit comori îngropate. Probabil peste sute de ani nici nu vor  mai exista aceste decernări”, a încheiat Pike. 

A sărbătorit premiul Globul de Aur într-un hotel din Cehia

Rosamund Pike a mai dezvăluit că și-a sărbătorit victoria Globurilor de Aur într-un hotel „fantomatic” din Praga, Cehia. „Era 3:30 dimineața când am câștigat, eram într-un hotel fantomatic unde m-am cazat și am închiriat o cameră. Am întrebat când m-am cazat „Câți invitați aveți?” Și mi-au spus „Tu ești singurul”, a povestit Rosamund Pike despre hotelul bizar în care se afla. 

Foto: Facebook

Bârfoteca. Motivul pentru care Răzvan Simion posta imagini cu amenajări interioare. Și o poză cu două femei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre