Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă TV este oficial vecină cu Oprah și ducii de Sussex. Cum arată proprietatea fabuloasă. FOTO

O vedetă TV este oficial vecină cu Oprah și ducii de Sussex. Cum arată proprietatea fabuloasă. FOTO
Vedeta TV Ellen DeGeneres a achiziționat din nou o proprietate în Montecito, California, astfel că este cea mai nouă vecină cu Oprah și ducii de Sussex.

Ellen DeGeneres, care a anunțat recent că își va încheia show-ul celebru cu un ultim sezon ce va debuta anul viitor, se mută înapoi în Montecito, California alături de soția sa Portia De Rossi. Ellen a cumpărat o proprietate impresionantă în Montecito în 2017, pentru fabulosul preț de 7,2 milioane de dolari. Acum, Ellen DeGeneres este vecină cu Oprah și ducii de Sussex. 

Ulterior, vedeta a vândut totul în 2018 pentru 11 milioane, ceea ce i-a adus un profit frumos. Acum, Ellen a achiziționat aceeași proprietate, pentru prețul de 14 milioane de dolari. Situată într-o comunitate păzită și abordată printr-o alee lungă, căptușită cu zeci de măslini antici, moșia este alcătuită din mai multe clădiri, inclusiv o hacienda de 3.100 de metri pătrați, cu un singur etaj, construită în anii 1850 și păstrată cu grijă pentru mai mult de 170 de ani.

Ferma imensă este situată pe aproape șase hectare, complexul se întinde pe 6.700 de metri pătrați și are patru dormitoare și șase băi. 

Ellen DeGeneres, vecină cu Oprah și ducii de Sussex

Structura în formă de L, cunoscută sub numele de Adobe House, înconjoară parțial o curte pietruită și oferă un dormitor și o baie. Facilitățile includ o suită master vastă, o bucătărie gourmet, o sală de mic dejun, o cramă subterană și o sală de jocuri.

De Rossi și Ellen au vândut casa lor în stil Tudor din Beverly Hills, Los Angeles luna trecută pentru 45 de milioane de dolari. Ulterior, cuplul și-a concentrat timpul investind în zona Montecito. În septembrie anul trecut, au plătit 49 de milioane de dolari pentru o proprietate imensă în Montecito pe care au achiziționat-o într-o afacere privată. Cu o lună înainte, tocmai vânduseră un alt complex în Montecito, cunoscut sub numele de Salt Hill pentru o sumă uimitoare de 33,1 milioane de dolari.

Foto: Facebook, Realtor.com

Octavian Ursulescu, despre relația lui de prietenie cu celebrul Julio Iglasias

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre