Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman e pregătită. Luna noiembrie e crucială pentru ea

Oana Roman e pregătită. Luna noiembrie e crucială pentru ea
Fiica lui Petre Roman intră în reparații capitale. Se va transforma radical și abia așteaptă momentul în care va fi o adevărată divă.

Începând cu luna noiembrie, Oana Roman va fi cu totul alt om. Vedeta va face ce și-a dorit de mulți ani și e extrem de fericită.

Oana Roman e pregătită. Ce se va întâmpla în luna noiembrie

Luna viitoare Oana Roman va suferi o operație de abdominoplastie. E absolut necesară, a spus vedeta, pentru că are nevoie să scape de surplusul de piele cu care a rămas de când a născut-o pe Isabela. Vedeta spune că abia așteaptă pentru că din acel moment corpul său va fi așa cum și l-a dorit. Pentru asta, Oana a făcut toate investigațiile, care au ieșit bine și e pregătită. Intervenția chirurgicală va avea loc la un spital privat din București.

Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos

“Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie.

Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a anunțat Oana Roman, invitată la Dan Capatos în emisiune.

Cum a reușit să slăbească

Pe de altă parte, Oana a reușit să slăbească foarte mult în ultima perioadă și le-a spus fanilor săi ce metodă a ales. Mai mult, aceasta spune că-și menține kilogramele în condițiile în care nu a mai apelat la nici o procedură din luna martie. „Eu am continuat să slăbesc anul acesta, deși proceduri nu mai fac din martie.

Am făcut doar fasting. 16 ore nu mănânc, opt ore mănânc. Beau ceai, că mă ajută să nu-mi fie foame. Am slăbit vreo 20 de kilograme. Acum intru în măsura 42-44. Am pornit de la XXXL, măsura 50. Acum îmi iau haine măsura L. Nu vreau să am mai puțin de 70 de kilograme. Nu vreau să-mi cadă fața!”, a afirmat bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre