Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman încearcă sporturi extreme. A avut cei mai tari profesori și n-are frică

Oana Roman încearcă sporturi extreme. A avut cei mai tari profesori și n-are frică
Oana Roman e una din cele mai îndrăgite vedete autohtone. Mamă singură, de o vreme, ea reușește să împace propriile pasiuni cu grijile pentru casă și creșterea fiicei sale. Și nu uită să își dea voie să descopere lucruri noi, care îi aduc mari bucurii. La fel s-a întâmplat în weekend, când vedeta a concurat, pentru prima dată, la un raliu.

Mereu dispusă să încerce lucruri noi, Oana Roman a apăsat tare accelerația în weekend, când a participat la primul raliu din viața ei. Pasionată de tânără de mașini puternice,  vedeta și-a împlinit visul. Ea s-a băgat la un sport extrem pentru femei și a concurat la Campionatul Național de Raliu (Women Rally), etapa București, care s-a desfășurat în zilele de 5 și 6 iulie. 

În weekend, Oana Roman a participat la primul raliu din viața ei, ca și concurentă

„Urmăriți parte din prima manșă de la Women Rally. O experiență extraordinară și de neuitat pentru mine. Mi-a plăcut mult și de abia aștept următoarea etapă de la Cluj în septembrie! Poate voi fi și pe podium, măcar la categoria mea”, a notat Oana Roman alături de imaginile postate pe rețelele sociale.

Oana Roman și-a propus să participe de acum încolo la toate etapele de raliu

Ea a avut parte de o primire călduroasă din partea organizatorilor și a parcurs probele de concurs cât de bine a putut. Fiind cea dintâi participare a ei la un raliu, Oana Roman nu a ajuns între primele clasate, însă și-a propus să se antreneze pentru o participare viitoare încununată de lauri. Vedeta a anunțat că de acum încolo cursele de mașini vor face parte din viața ei.

Oana Roman, incident cu mașina

Oana Roman a dezvăluit că a avut parte de un weekend în care s-au întâmplat și lucruri neplăcute. De supărare  a făcut noapte albă. Camerele de supraveghere ale casei au surprins un bărbat care dă târcoale mașinii ei. Acesta i-a zgâriat cu cheia autoturismul. Oana Roman s-a supărat foarte tare, deoarece tocmai ce își vopsise mașina.

Oana Roman îl caută pe bărbatul care, din rărzbunare, i-a zgâriat intenționat mașina cu cheia

„Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi, cât eram la probele pentru raliu, mașina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci așa ceva? De ce?”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară… sper să nu fie cum au spus unii dintre voi, că mi-a zgâriat mașina așa dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să am un punct de vedere despre cum este administrată comuna unde locuiesc. Sper totuși să nu am dreptate și să nu se fi coborât atât de jos”, a mai spus Oana Roman.

Cine a învățat-o pe Oana Roman să apese accelerația

Oana Roman a învățat să șofeze de la șoferii tatălui său, pe care aceștia i-a avut în perioada în care era prim ministru al României. Șoferi experimentați, aceștia au învățat-o să-și învingă frica, dar și multe trucuri.

„Este o pasiune despre care nu prea am vorbit. Eu sunt fascinată de mașini și de condus mai ales. Este o chestie de la tata, pentru că și tata e înnebunit să conducă și de la el am moștenit cumva chestia asta”, a dezvăluit Oana Roman într-un interviu pentru Ciao.

Vedeta și-a luat permisul de conducător auto abia la vârsta de 21 de ani, după ce a terminat facultatea. A învățat șoferie de la cei mai buni: de la șoferii tatălui său, căci acesta avea, datorită poziției de al doilea om în stat, mașină la scară.

„Șoferii lui tata m-au învățat să conduc într-un mare fel și le sunt recunoscătoare și astăzi”, spune fiica lui Petre Roman. În peste 20 de ani de când are permis de șofer, nu a avut niciun fel de incidente.

Competiția care adună împreună femeile pasionate de motorsport

Women Rally este un concept unic în România, reprezentând mai mult decât o competiție de automobilism sportiv. Acesta aduce împreună femei pasionate de motorsport, combinând viteza, îndemânarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă, momente de socializare și networking. Datorită anvergurii și notorietății sale, Women Rally a devenit, în 2019, un Campionat Național sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre