Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a făcut-o și p-asta! Apelează la ConnectR ca să-i transmită un mesaj lui Marius Elisei

Oana Roman a făcut-o și p-asta! Apelează la ConnectR ca să-i transmită un mesaj lui Marius Elisei
Au trecut luni bune de când Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, definitiv de data aceasta. Bărbatul a înlocuit-o rapid și pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu femeia care e cadru medical și care e mai tânără decât fosta.

Să fii mamă singură nu este deloc ușor, iar Oana Roman simte din plin acest lucru când vine vorba de fiica ei, Isabela. De aceea apelează acum la ConnectR pentru a-i transmite un mesaj lui Marius Elisei. De când s-au despărțit, cei doi nu au mai comunicat aproape deloc.

Una din supărările Oanei este că bărbatul nu prea își vizitează fiica, și tot contactul lor se rezumă la apeluri telefonice. Iar copila suferă.

Oana Roman și Marius Elisei au o fiică împreună, Isabela, care a rămas în grija mamei, după despărțirea părinților

O altă supărare e faptul că multă vreme nu și-a onorat angajamentele financiare. Mai precis, tatăl Elisei nu a plătit pensia alimentară, stabilită de comun acord, la suma de 100 de euro lunar. O sumă modică pentru un copil aflat în creștere, o viitoare domnișoară, dar o sumă pe care, teoretic, Elisei și-ar fi permis-o. Pentru a câștiga bani, Marius Elisei s-a apucat să facă Uber după despărțirea de Oana, iar recent a dezvăluit că s-ar fi angajat în armată.

Oana Roman transmite prin ConnectR un mesaj către fostul soț

Fiica fostului premier a  distribuit în mediul online un fragment dintr-o piesă a lui ConnectR în care acesta vorbește, expresiv, despre viața în doi, în general. Când doi oameni se căsătoresc ( sau când decid să formeze un cuplu) își iau angajamentul să fie împreună „la bine și la greu”. Unii aleg să evadeze când se ajunge la greu. Este și cazul lui Marius Elisei, după cum dă de înțeles Oana Roman prin versurile piesei interpretate de ConnectR.

„Tot ce a fost greu am împărțit la doi, mereu / Acum că îți e bine, ce e al tău, e doar al tău / E shift – delete, șterge, pleacă, lasă-mă gol, spirit / Fiindcă n-a fost menit, de fericire ne-am tot ferit / E timpul să lăsăm adevărul descoperit / E timpul ca timpul să spună: free now, go with it”, cântă ConnectR în piesa distribuită de Oana Roman.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri