Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman s-a pozat printre picioroange la nunta româno-franțuzească a Andei Adam

Oana Roman s-a pozat printre picioroange la nunta româno-franțuzească a Andei Adam
Seara de sâmbătă a fost una specială pentru vedetele din București. Anda Adam a făcut nunta, iar petrecerea a ținut-o la București. Printre invitați s-a numărat și Oana Roman.

Oana Roman s-a pozat printre picioroange la nunta româno – franțuzească a Andei Adam. Ea nu putea lipsi de la un asemenea eveniment, astfel că s-a pregătit intens toată ziua pentru a face o apariție senzațională. A purtat extensii de păr, pentru o coadă lungă, bogată și elegantă, dar și o rochie în culoarea aristocraților, purpurie. Oana Roman a dezvăluit că s-a simțit de milioane la nunta Andei Adam cu soțul ei româno- francez, și a imortalizat o serie de momente speciale.

Oana Roman s-a pozat printre picioroange

Oana Roaman s-a pozat cu dansatoarele pe picoioroange la nunta Andei Adam (Instagram)

S-a văzut încă o dată că Anda Adam este o artistă care știe să facă show. Să ne amintim numai cererea ei în căsătorie, orchestrată, pe măsura așteptărilor vedetei, de actualul ei soț. Pentru nuntă, Anda nu numai că a intrat la petrecere în pași de dans, cu instrumentiști antemergători, dar a avut și mulți animatori la petrecere.

Oana Roman s-a dichisit pentru nunta Andei Adam, la care a participat împreună cu fiica sa, Isabela (Instagram)

Între acești animatori au apărut și dansatoare pe picioroange, alături de care Oana Roman nu a rezistat impulsului de a se fotografia. Vedeta a participat la nuntă însoțită de fiica ei, Isabela, pe care, încet-încet, o învață cu lumea bună și cu posibilitatea de a deveni influencer, asemeni ei.

Anda Adam și-a dus invitații la restaurant cu autobuzul

Anda  Adam și Joseph s-au căsătorit anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, într-un cadru extrem de restrâns. De atunci toată lumea a așteptat nunta propriu-zisă. Aceasta a întrecut orice așteptare, pornind de la rochia cu crinolină amplă a vedetei, și până la cele mai mici detalii cu care mirii i-au dat pe spate pe invitați.

Anda Adam a purtat la nunta sa o rochie care a cântărit 25 de kilograme (Instagram)

Cântăreața Anda Adam a atras toate privirile la nunta sa, strălucind într-o rochie de prințesă decorată cu pietre prețioase și având o greutate impresionantă de 25 de kilograme. A purtat, pe cap, chiar și o coroană cu strass-uri. Vedeta a ajuns la biserică într-un Jeep, în timp ce soțul ei a făcut o intrare spectaculoasă cu un Limo Bus Party. Vizibil emoționați, cei doi au pășit împreună spre altar, unde îi așteptau nașii, familia și prietenii apropiați.

Mirele, Yosif Mohaci, a optat pentru o ținută elegantă, formată din sacou alb, pantaloni negri, cămașă albă și papion negru.

După slujba religioasă de la mânăstirea Cașin, invitații au fost duși la restaurant cu un autobuz de lux, pregătit cu mare atenție de către organizatori la indicațiile Andei. Pe tot drumul s-a dansat.

Pentru această zi specială, Anda Adam și Yosif Mohaci au optat pentru un meniu româno-franțuzesc. Numai pentru flori și decoruri au investit 30.000 de euro, la care se adaugă sumele considerabile cheltuite pentru ținutele de nuntă.

Anda Adam și Joseph, nuntă opulentă

Odată cu nunta, a fost observat și un alt detaliu important. Pe rețelele sociale, soțul Andei a preluat numele ei. Acum, pe Instagram, de exemplu, acesta apare cu numele Joseph Adam.

Yosif Eudor Mohaci, alintat Joseph, soțul Andei Adam, are, ca și Anda, o fiică, dintr-o relație anterioară, puțin mai mică. El spune însă că este pregătit să aibă mai mulți copii și chiar își dorește. În plus, frumoasa cântăreață ar vrea să le mai facă celor două un frățior sau o surioară.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de Sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat Anda Adam în fața camerelor tv. A și precizat că preotul care i-a cununat, le-a spus după slujbă să meargă în vacanță, apoi să vină să le boteze copilul.

Cea mai frumoasă cerere în căsătorie

Amintim că Anda Adam a avut parte de una din cele mai spectaculoase cereri în căsătorie, în Capadocchia, Turcia, cu celebrele baloane cu aer cald pe fundal.

„El a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătit.

S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie…  Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții, vă vom anunța”, a povestit, atunci artista, copleșită de emoție.

Soțul Andei Adam este arădean la origini și are mai multe afaceri în țară și străinătate. El a trăit o bună parte a vieții în Franța și Elveția. După ce a început relația cu Anda Adam, a deschis, în Cluj-Napoca, un club exclusivist. De asemenea, a tatonat ipostaza de actor, el apărând în Miami Bici 2. Totodată, apare și în videoclipul celei mai noi piese lansate de soția sa.

Nașii cuplului sunt veniți din America, de origine română, dar care trăiesc acolo de mulți ani ca și mama Andei Adam.

Sursa foot / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri