Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu s-a ales cu 5, dar nu sunt cadourile dorite. Răzbunarea influenserițelor e cruntă

Oana Zăvoranu s-a ales cu 5, dar nu sunt cadourile dorite. Răzbunarea influenserițelor e cruntă
La așa un cadou de Sărbători nu se aștepta Oana Zăvoranu. Îi place cantitatea, iar acum are din belșug. Nu e însă chiar ceea ce visa.

Oana Zăvoranu va ajunge în fața instanței anul care vine. S-a ales cu plângeri. Nu mai puțin de cinci procese sunt pe cale să înceapă, după ce tot atâtea influencerițe din mediul online au decis să o reclame. „Războiul” declanșat de Oana Zăvoranu  contra vedetelor care fac plasare de produse pe rețele sociale a ajuns într-o nouă etapă. După ce le-a luat în colimator și le-a „tocat” pe story și YouTube, acum ea urmează să explice de ce le-a adus prejudicii de imagine.

Cinci dintre cele mai vizionate vedete din mediul online  au dat-o în judecată, individual, pe Oana Zăvoranu. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată, conform Cancan.ro. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a ales cu cinci procese.

Fiecare din cele cinci vedete menționate a înregistrat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București, care are ca obiect ordonanță președințială față de Oana Zăvoranu, care trebuie oprită din ceea ce face pe rețelele sociale. Mai exact, cele cinci doresc ca instanța să îi interzică actriței să mai folosească, în public, numele lor.

Care e problema Zăvorancei cu influenserițele

Oana Zăvoranu și-a lansat, de curând, propriul canal YouTube, unde realizează pamflete (după cum le numește ea) la adresa influenserițelor românce. Una din primele luate în vizor a fost Oana Roman, care a fost asemănată în repetate rânduri cu purcelușa Pepa, reproșându-i-se greutatea corporală, faptul că  mănâncă în exces, dar și că ar vinde haine de proastă calitate în magazinul ei online.

Și pe Adelina Pestrițu a „tocat-o” exemplar, reproșându-i inclusiv faptul că și-a operat nasul și că ar minți că a făcut intervenția din necesitate, în urma unui accident. „Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia?

Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?.. Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, spunea, în urmă cu câteva săptămâni, referindu-se la Adelina Pestrițu.

Și cu ea, și cu restul, Oana Zăvoranu are aceeași mare problemă însă: e nemulțumită că acestea încasează sume mari de bani făcând reclamă diverselor produse. .

Sursa foto: Instagram

Cât de des o bătea, de fapt, Alex Bodi pe Bianca. Vedeta spune tot

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre