Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu vrea să se facă „țâță de mâță”. Ce urmează să îmbunătățească la ea

Oana Zăvoranu vrea să se facă „țâță de mâță”. Ce urmează să îmbunătățească la ea
A lipsit puțin de pe rețelele de socializare, dar Oana Zăvoranu a revenit în forță. Ce planuri ale vedeta.

Sinceră așa cum o știm, Oana Zăvoranu a făcut mărturisiri în online despre proiectele de viitor.

Oana Zăvoranu vrea să se facă „țâță de mâță”. Ce urmează să îmbunătățească la ea

Într-o postare recentă, Oana Zăvoranu le-a vorbit fanilor despre ce pune la cale, amintind și despre bomba care va exploda în această toamnă. Totodată, bruneta a mărturisit că va apela la ceva îmbunătățiri pentru că vrea să fie perfectă. „Nu v-am mai postat de multă vreme… sincer, am făcut pozele astea ieri în mașină în timp ce îl așteptam  pe Alex al meu să luăm ceva din vamă…

Căldură mare și multă… care emană răutate, sărăcie și frustrare mai mult sau mai puțin justificată… Proști, proști da mulți, știți cum e vorba aia. Eu muncesc, dau din coate cu multe…ba cu noul platou al emisiunii, ba cu noul format. Doar v-am promis două ediții și ceva ce o să arunce la propriu showbizul în aer din toamnă.

Ba cu punerea pe picioare a unor business-uri. Vedeți voi din toamnă ce anume. Ba cu @onelifeclinicamedicala unde zilnic muncim să ne dezvoltam și să fim cei mai buni. Ba cu procese și dosare, ba cu declarații pe colo-colo… Că au grijă mare ‘prietenii’ mei să îmi dea de treaba că tot nu-mi văd capu’ de câtă am.

Dar nu-i problemă. Ba cu un masagino-două ca să mă fac ‘bombă de țâțâ de mâțâ’ pentru noile frumuseți de haine și pantofi din toamnă. Ba cu ce mai consider eu că am de îmbunătățit… Am zis îmbunătățit … Nu ‘mutăntărit’ cum fac mutantele astea de sunt toate explodate și tumefiate… Da ele cică ‘e de la sport, dietă și mindfullness”, a spus Oana.

„E, pe bune, echilibrul, liniștea și dragostea mea”

Din an în an, Oana pare mai îndrăgostită de soțul său, Alex Ashraf și i-a făcut acestuia o declarație de dragoste ca la carte. „Însă tot ce mai am eu bun după tot frecușul ăsta, e pus de-o parte pentru soțul meu și inima mea @alex.ashraf. Care e pe bune echilibrul, liniștea și dragostea mea, acum și întotdeauna”, a mărturisit Querida.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre