Simona Ionescu / Redactor Șef

Oprah, moment la limită alături de Tina Turner „Poate eram aproape de moarte”

Oprah, moment la limită alături de Tina Turner „Poate eram aproape de moarte”
Oprah a vorbit recent despre un moment la limită, pe care l-a trăit alături de Tina Turner, pe scenă. Vedeta a recunoscut că totul a fost atât de intens, încât se poate să fi fost aproape de moarte.

Oprah Winfrey este ea însăși o personalitate, însă nu se ferește să spună că are idoli, la fel ca toți ceilalți. Vedeta a luat parte la evenimentul „Virtual Grammy”, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru muzeul Grammy. Printre altele, vedeta a povestit că a avut un moment la limită, când era alături de Tina Turner pe scenă. 

Oprah însă nu a fost singura care a făcut dezvăluiri interesante. Prezentatorul Clive Davis a vorbit și cu Berry Gordy, directorul Casei de discuri Motown, care și-a amintit despre momentul în care l-a învățat pe Michael Jackson cum să scrie melodii. „Îmi amintesc că am stat cu Michael și că am încercat să-l învăț cum să scrie melodii, iar el în cele din urmă a devenit mult mai bun decât mine, și asta a fost doar un indiciu că am fost cel mai bun profesor ​​din lume”, a mărturisit Gordy.

Oprah, moment la limită alături de Tina Turner. A simțit că iese din propriul corp 

Sinceră, Oprah a recunoscut că a avut parte de o experiență inedită în momentul în care a urcat pe scenă alături de idolul ei, Tina Turner. Cele două au cântat împreună celebra piesă „Simply the best”, iar pentru prezentatoare acel moment a fost unul unic. „Îmi amintesc că m-am gândit: Oh, îmi tremură genunchii, asta este de fapt un lucru care se întâmplă, așa că hai să țin genunchii despărțiți, ca să nu se lovească unul de celălalt. N-am fost niciodată atât de în afara corpului, atât de departe de propria mea zonă de confort, din tărâmul a ceea ce este normal pentru mine ”, a spus Oprah. 

Aceasta a mărturisit că experiența a fost atât de intensă, încât se poate compara cu oamenii care au experiențe de dedublare sau detașare de corp. „Am auzit că mulți oameni au descris că sunt în afara corpului ca un fel de experiență aproape de moarte, așa că poate eram aproape de moarte și nu o știam”, i-a spus ea lui Clive Davis. 

Winfrey a adăugat că s-a forțat să se relaxeze în ultimul „minut și 36 de secunde” al piesei, deoarece a vrut să savureze momentul. Și odată ce a făcut-o, a spus: „Am văzut stadionul pentru prima dată. Am putut să o văd pentru prima dată și este încă unul dintre cele mai memorabile momente din viața mea – și cel mai emoționant ”.

Foto: Facebook

Pepe nu mai e un băiat cuminte. Cine e femeia pe care a strâns-o în brațe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre