Simona Ionescu / Redactor Șef

Oreste și soția și-au adus amanții în casă. Apoi au decis mutarea la țară

Oreste și soția și-au adus amanții în casă. Apoi au decis mutarea la țară
Oreste și soția lui, Liliana, sunt total schimbați azi. Sunt bunici, locuiesc la țară. Au învățat să pună compot. Dar e vorba de altceva: amanții le-au schimbat cu adevărat viața și i-au făcut să înțeleagă ce legătură au, de fapt, între ei.

Oreste Teodorescu s-a logodit când avea doar 17 ani, în 1992. Logodnica sa, Liliana, avea 21 atunci și lucra deja ca educatoare, în timp ce el se pregătea să dea Bacalaureatul. Peste patru ani, în 1996, s-au căsătorit. Niciunul nu era celebru, tot ce îi unea era marea lor dragoste. Și pasiunea din dormitor, punctul lor „forte”, după cum a dezvăluit omul de televiziune într-un interviu.

Curând au devenit părinți, așa că venirea pe lume a fiicei lor, Sabina, le-a stabilit obiective noi. Oreste a început să prezinte mai multe emisiuni TV, la una dintre ele fiind coleg cu Mircea Badea. Pe atunci erau prieteni. Succesul i-a adus cohorte de fane. Oreste a început să fie curtat de doamne și domnișoare, se îndepărta de soție și nu mai credea că a fi căsătorit chiar merită.

„Sexul dintre noi începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină”

Fostul prezentator de televiziune a povestit pentru revista Tango cum a fost acea perioadă. „Nu mi-a fost ușor. După șase ani de fidelitate asumată, instinctele mele de prădător se atrofiaseră. Dar am descoperit, surprins, că vechile obiceiuri nu se uită niciodată și am început un dans pe coji de ouă. Mă încărcăm cu iluzii prin paturile unor doamne și domnișoare dispuse și veneam acasă ceva mai blând, mai tolerant și, cică, mai iubitor!

Curând, aveam să înlocuiesc sentimentul de vinovăție cu vanitatea că sunt atât de deștept, încât nu mă poate prinde nimeni, dar Lili se îndepărta din ce în ce mai mult de mine. Încercasem s-o țin aproape, plecând eu hai-hui, dar instinctul ei de femeie sănătoasă o trăgea de mânecă. Lucrurile începuseră să coboare într-un derizoriu nemeritat. Aproape că ne uram.

Până și sexul dintre noi (cândva punctul nostru forte) începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină. Îmi repetam că o nouă cucerire îmi va da puterea să trec peste, să conserv o relație pe care nu doream s-o distrug. Sabina nu bănuia nimic. Încă era un copil fericit! Până când, într-o zi, mi-a spus că o înșel”, povestea Oreste.

Amanții au devenit parte din cuplu

A fost  ceva asumat, fiecare a încercat să își găsească fericirea în relații extraconjugale. „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otită sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se dă într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili.

Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: „nu poți fugi, asta se numește dragoste”, a mai dezvăluit Oreste în același interviu.

Viața la țară a bunicilor lui Igor

Oreste și Liliana au lăsat amanții deoparte, și-au reparat relația și au continuat viața de cuplu. În 2017, fiica lor, Sabina, s-a măritat, apoi a devenit mamă. La 43 de ani, fostul prezentator tv a devenit bunicul lui Igor. Ceea ce a fost ceva nou și năucitor. Apoi au urmat o decizie radicală. Oreste a vândut apartamentul din Capitală și cu cei 60.000 de euro obținuți a construit o casă la țară, pe care a ridicat-o în curtea socrilor lui, în satul Fundeni din județul Călărași.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oreste Alexandru Teodorescu (@oresteteodorescu)

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale. Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, relata Oreste, recent, pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre