Simona Ionescu / Redactor Șef

Otilia Bilionera rupe topurile pe YouTube. Mama ei arată incredibil, zici că e sora artistei. Foto

Otilia Bilionera rupe topurile pe YouTube. Mama ei arată incredibil, zici că e sora artistei. Foto
Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate tinere artiste de la noi, care a reușit să cucerească publicul internațional cu talentul său. Melodiile vedetei au ajuns hit-uri peste hotare, iar la concerte e păzită cu gărzi de corp special antrenate.

Artista, pe numele real Otilia Brumă, a început să cânte încă de la vârsta de 3 ani. Piesa „Bilionera” a adus-o în atenția publicului din întreaga lume, i-a schimbat numele și i-a propulsat cariera. Cu peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și cu bucuria că a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări. Săptămâna aceasta tocmai a lansat o nouă piesă, Ochii tăi căprui.

Adriana Brumă, mama Otiliei Bilionera, e foarte mândră de evoluția fiicei ei

Vedeta s-a născut în Suceava, într-o familie modestă, dar de la care a învățat bunele repere în viață.

Mama Otiliei Bilionera arată aproape la fel de tânără precum fiica sa

Artista în vârstă de 30 de ani se laudă cu o mamă tânără, sexy și frumoasă. Adriana Brumă, mama Otiliei pare că a oprit timpul în loc la cei 53 de ani ai săi. Este clar pentru toată lumea pe cine moștenește cântăreața. De câte ori apar fotografii cu mama și fiica, fanii se întreabă mirați ce vârstă are mama.

Cine nu știe ar crede că Otilia Bilionera și mama sa, Adriana Brumă, sunt surori

„Parcă este sora ta!”, e cel mai des comentariu pe care Otilia Bilionera îl aude. Pe contul ei de Instagram, mama Otiliei are publicate fotografii care îi pun frumusețea în evidență.

Care e relația între Otilia și mama sa

Otilia Bilionera nu vorbește des despre familia sa, însă într-unul dintre interviurile trecute a mărturisit că, dacă în adolescență, ea și mama ei se mai ciondăneau, acum însă sunt cele mai bune prietene.  Se laudă una cu alta și au mereu numai vorbe aparte despre ele. „Îmi luminezi viața”, spune mama Otiliei despre fiica sa celebră.

Vedeta își răsfață mama ori de câte ori are ocazia

Ieri, de ziua ei, Otilia Bilionera nu a putut rata o întâlnire cu cea care i-a dat viață. Nu a lipsit tortul, dar nici cel special, în formă de os, pentru cățelul pomeranian al vedetei, Lolo.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre