Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozana Barabancea, copleșită de amintiri. A făcut publică o imagine cu fostul soț, cel care a făcut-o să sufere

Ozana Barabancea, copleșită de amintiri. A făcut publică o imagine cu fostul soț, cel care a făcut-o să sufere
În 2004, Ozana Barabancea și fostul soț au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a suferit enorm, însă recent și-a surprins fanii cu o fotografie cu totul ieșită din comun.

A suferit enorm după ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi dar, de dragul copiilor, cei doi au rămas în relații bune,

Când l-a cunoscut pe Sorin Terinte, Ozana Barabancea a crezut că va fi omul alături de care va sta întreaga viață. Dar toată fericirea s-a spulberat atunci când a aflat că e înșelată. A suferit enorm, a divorțat, dar au realizat că iubirea nu s-a șters din suflet. Și i-a mai dat o șansă. Se gândea, probabil, că fără căsătorie, lucrurile vor funcționa așa cum trebuie.

N-a fost să fie nici a doua oară, pentru că l-a prins în pat cu una dintre prieteniile sale, iar lovitura a fost și mai puternică. În plus, când a pus capăt mariajului, artista era însărcinată pentru a doua oară.

„Stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic”

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. Ne-am iertat și cu fostul soț. A venit și cu prietena lui la noi, am mâncat cu toții la masă. Nu o consider o străină, femeia nu are nicio vină că am divorțat. E o fată civilizată, când ne strângem toți râdem de ne tăvălim pe jos”, a declarat Ozana Barabancea cu ceva timp în urmă.

„El e autorul… eu sunt mama lor”

Ozana și Sorin nu mai au nimic de împărțit, dar cântăreața are momente când amintirile o năpădesc. Cu puțin timp în urmă, ea a postat o fotografie cu fostul soț din perioada în care erau împreună, la care a adăugat un mesaj: „El e autorul… eu sunt mama lor!!!”.

Copiii vor să-și refacă viața, Ozana nu dorește un bărbat în casă

Anii au trecut, copiii au crescut și o tot bat la cap pe mama să-și refacă viața. Ozana spune că i-ar fi greu să se obișnuiască cu o persoană nouă care să doarmă în casa ei. „Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta.

Să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, a explicat Ozana într-o emisiune de la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre