Simona Ionescu / Redactor Șef

Papucii i-au dat de gol. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se ascund din nou în vacanță

Papucii i-au dat de gol. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se ascund din nou în vacanță
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se joacă alba-neagra cu dragostea. Și dacă nu demult se auzea prin târg că s-au despărțit, acum sunt din nou în vacanță.

Ca șoarecele cu pisica. Așa se poartă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Despărțiți, dar împreună, aceștia sunt din nou într-o vacanță de vis.

Papucii i-au dat de gol. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se ascund din nou în vacanță

Sursele spun că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au petrecut Paștele împreună, afaceristul fiind în acele zile în Italia, iar blonda acasă, cu fiica ei. Acum însă, cei doi sunt din nou într-o altă binemeritată vacanță. Deși au vrut să nu se afle, amorezii au fost dați de gol de… o pereche de papuci. Milionarul a pus o fotografie în care e încălțat în aceeași papuci care apar și într-o altă postare a Biancăi, după cum a sesizat cancan.ro. E și ăsta un semn că relația dintre Bianca Drăgușanu și fiul fostului senator PSD Niculaie Bădălău este destul de serioasă.

Bianca, mândră că a devenit imaginea unui studio de videochat

De când a devenit imaginea unui studio de videochat, Bianca Drăgușanu a fost criticată de multe persoane, însă vedeta spune că nu e interesată de părerea nimănui. Pentru că are mult prea multe probleme de rezolvat, decât să plece urechea la ce spun unii și alții. În plus, sursele spun că cele câteva zeci de mii de euro cât ar încasa de pe urma acestui contract îi sunt necesare pentru a trăi pe picior mare, așa cum e obișnuită.

„Cârcotașii și-ar dori mult să fie în locul meu”

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine. Nu mă interesează ce comentează lumea şi cred ca ăştia, cârcotaşii, şi-ar dori mult să fie în locul meu”, a menționat Bianca Drăgușanu într-o intervenție telefonică la Antena 1.

 

Simona Halep se mărită, e nuntă-n cartierul Primăverii

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre