Simona Ionescu / Redactor Șef

Paștele în familia Trump. Melania nu a vrut să apară în poze

Paștele în familia Trump. Melania nu a vrut să apară în poze
Donald Trump a sărbătorit Paștele în familie, alături de nepoți și fiul său, Trump Jr. Melania însă nu a vrut să apară în poze. Care e starea relației celor doi acum.

De la plecarea din Washington, DC, Trump, în vârstă de 74 de ani, și fosta primă doamnă Melania Trump și-au petrecut cea mai mare parte a timpului la Mar-a-Lago. Locația este acum casa lor, dar și sediul birourilor după încheierea mandatului. Fostul președinte a fost „gonit” de pe principalele site-uri de socializare, inclusiv Twitter, în urma atacului de la Capitoliul SUA. Deși Donald Trump nu are cum să posteze, fiul său a urcat câteva imagini pe Instagram. În ele se poate vedea cum a sărbătorit familia Trump Paștele.  

Fostul președinte Donald Trump s-a alăturat familiei sale pentru o apariție rară post Casa Albă în Duminica Paștelui. A participat la o slujbă bisericească din Palm Beach, Florida, înainte de a participa la o vânătoare anuală de ouă la clubul său privat. 

Paștele în familia Trump. Melania a lipsit cu desăvârșire

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)


Donald Trump Jr. a petrecut Paștele alături de tatăl său. După ce au participat la slujba de la biserică, Donald s-a întors la Mar-a-Lago unde a participat la o vânătoare de ouă alături de fiii săi, Eric și Donald Jr., dar și de nepoți și Lara Trump, nora sa. În imaginile postate pe Instagram se poate vedea cum fostul președinte a pozat foarte fericit alături de nepoți. 

În timp ce toată familia era veselă în weekend, o sursă a declarat că Melania Trump este într-o dispoziție tristă în ultima vreme. „Melania se comportă de parcă nu ar fi cu adevărat fericită, dar a acceptat ceea ce i se cere pentru a trăi stilul de viață pe care îl savurează”, spune sursa. 

”Îi place spa-ul, natura și atmosfera europeană de care mulți se bucură la Mar-a-Lago. Este sigur să spunem că joacă jocul pentru câștig personal. Aici asta nu este un lucru rău”, a mai declarat un apropiat. O altă sursă de la clubul Mar-a-Lago a spus că nu a mai văzut-o pe Melania de ceva timp. Între timp, Donald Trump a anunțat că se gândește serios să participe la alegerile pentru președenție din 2024. 

Foto: Instagram

Sorin Bontea recunoaște câți bani a luat după ce a participat la Asia Express. Despre ce sumă e vorba

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre