Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte și Pastramă al ei mută show-ul la tv. Îi concurează pe Vulpița și Viorel?

Brigitte și Pastramă al ei mută show-ul la tv. Îi concurează pe Vulpița și Viorel?
Tot scandalul spre bine. O știre bombă vine dintre televiziuni. Fosta doamnă Năstase, pusă la zid de fiul și bătută de soț în shaormerie, va avea propria emisiune. Va fi un fel de la Kardashian show, mai pe românește și e posibil ca, prin ora de difuzare, să le facă concurență lui Viorel și Vulpiței.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, se pare că vor avea  propriul reality-show. Ei nu ar fi fost prima opțiune a postului Antena Stars dar, cu siguranță, dornici de publicitate televizată sunt capabili să facă show. Sursele Cancan.ro arată că negocierile dintre părți ar fi înaintate serios, iar primele episoade promit să rupă orice audiență.

Primul episod ar fi fost filmat la ziua fiicei lui Brigitte, la vila din Pipera, eveniment despre care Rețete și vedete a scris în exclusivitate.  Sara a împlinit 12 ani. Iar la ziua ei, ca să o îmbrățișeze și să o vadă cum suflă în tort a venit și Robert, fiul rătăcitor. Și-a îmbrățișat și mama, iar aceasta a lăcrimat de bucurie.

Brigitte și scandalurile cu bărbații din viața ei

Scandalurile se țin lanț între Brigitte și bărbații din viața ei. Ea și-a dat afară din casă fiul, Robert, de 19 ani, acuzându-l că i-ar fi furat o mașină, printre altele. Soțul Pastramă a fost cel care l-a alungat la propriu pe copil, într-o noaptea, la cererea expresă a soției sale.

Băiatul, care visează să ajungă DJ, își dotrește partea de moștenmire, așa cum a fost înțelegerea. E vorba de vila lăsată de tatăl său, care a murit, subit, la Timișoara, în urmă cu mulți ani. „Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din cameră. Mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns.


Andra și Măruță i-au băut șampania lui Pepe sub corcoduș. Exclusiv

Primele fotografii de la petrecerea lui Ilie Năstase


Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine. (…) Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.

Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau”, a dezvăluit Robert la XNS.

Ulterior, în presă au apărut scene de maximă violență care au loc între cei doi soți Pastramă, în shaormeria pe care aceștia o dețint în Fundeni. În imaginile surprinse de camera de supraveghere a localului se vede cu Florin Pastramă, extrem de nervos, îi aplică o corecție soției sale și o trage de păr, după ce a băgat-o, literalmente, pe fosta doamnă Năstase, la colț.

Brigitte Pastramă a fost căsătorită timp de cinci ani cu  Ilie Năstase, din 2013, ocazie cu care ea s-a mutat la București. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, acuze, despărţiri şi împăcări. În septembrie 2018 s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Sursa foto: Instagram / Brigitte Pastramă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre