Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe ce a dat Madonna 19 milioane de dolari. Dintr-o lovitură. Imagini fabuloase

Pe ce a dat Madonna 19 milioane de dolari. Dintr-o lovitură. Imagini fabuloase
Madonna se dovedește a fi cu adevărat „material girl”, după ultima achiziție. A așteptat ceva, dar a meritat.

Dintr-o lovitură, iată pe ce a spart „Material girl” 19 milioane de dolari. Ea a achiziționat conacul The Weeknd’s Hidden Hills pentru 19 milioane de dolari. Acesta fusese inițial pentru 25 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Regina pop a cumpărat conacul uimitor al lui Hidden Hills pentru 19,3 milioane de dolari, o scădere semnificativă față de prețul inițial de 25 de milioane de dolari, potrivit TMZ.

Având 13.391 de metri pătrați, nouă dormitoare și 11 băi, casa de pe Coasta de Vest oferă o mulțime de spațiu pe o proprietate întinsă într-o comunitate exclusivistă închisă.

Pe ce a spart „Material girl” 19 milioane de dolari

Casa a fost a cumpărată inițial de cântărețul Abel Tesfaye / The Weekend.  În urmă cu trei ani acesta a plătit pentru ea 18,2 milioane de dolari. Anul trecut a decis să o vândă. A cerut 25 de milioane. Listat de Agenția RE, conacul dispune, de asemenea, de o piscină cu apă sărată în stil stațiune. Mai are cramă, hambar cu opt tarabe, pensiune de 1.200 de metri pătrați și parcare cu cinci locuri.

Pe ce a dat Madonna 19 milioane de dolari

Acum casa a cumpărat-o Madonna pentru ea și copii ei.  Așa cum știți, vedeta are șase copii, din care patru adoptați. Așezată pe aproape trei acri, casa are două etaje. Conacul în stil fermă prezintă un design din lemn alb, acoperiș roșu închis și lespezi de piatră maro aurie. Ferestrele mari într-un cadru negru împodobesc partea din față a casei, la primul și al doilea etaj.

Pe ce a spart „Material girl” 19 milioane de dolari

În interior, locuința are un design minimalist cu pereți albi, pardoseală din lemn masiv cu mai multe tonuri și multă lumină naturală.

Pe ce a spart „Material girl” 19 milioane de dolari

Casa are, de asemenea, un bar complet din lemn și granit, cu spațiu pentru patru scaune, precum și o bucătărie mare cu insule duble de granit cu cascadă, spații de depozitare și scaune înalte.

Pe ce a spart „Material girl” 19 milioane de dolari

În bucătărie, ferestrele sunt orientate spre curtea din spate și oferă dulapuri albe și negre, o sobă mare cu glugă și un frigider din oțel inoxidabil.

Există o mulțime de spațiu pentru exerciții fizice acasă, dincolo de terenul de baschet de dimensiuni mari și piscina infinită.

Dotări de lux pentru Madonna și familia ei

Conacul are, de asemenea, o zonă mare de gimnastică și o sală de yoga. Și când vine timpul să vă relaxați curtea liniștită, cu un patio în aer liber cu canapele, mesele sunt complet aprovizionate, în afara casei de oaspeți cu două dormitoare.

În afara casei principale există locuri pentru aproape 15 persoane afară, într-o singură zonă a curții. Printre cele nouă dormitoare sunt incluse două suite, cu dulapuri mari, unul cu spațiu interior alb, cu uși de sticlă pentru a proteja lucrurile, în timp ce celălalt este din lemn maro închis. În timp ce băile alăturate au chiuvetă dublă, cabină mare de duș și cadă de sine stătătoare. Pentru cei care doresc să lucreze, există, de asemenea, un birou mare, cu rafturi încorporate și un șemineu și vedere la teren.

Hidden Hills se află între Calabasas și Valea San Fernando de Vest și are aproape 2.000 de locuitori. Kardashians și Drake se numără printre faimoșii rezidenți ai zonei, deoarece a devenit o enclavă chiar în afara orașului Los Angeles, cu mai multă intimitate pe străzile închise.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Exclusiv. Lidia Buble și „urechea” ei de aur. Extravaganța artistei e aidoma cu a marilor vedete din America

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre