Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe și Raluca, concurs de bebeluși frumoși. Imaginile zilei – Exclusiv

Pepe și Raluca, concurs de bebeluși frumoși. Imaginile zilei – Exclusiv
După ce s-au despărțit, Pepe și Raluca Pastramă au fost ca doi alergători de maraton într-o competiție de refăcut vieți. Totodată, au luat startul și, la final, nu a fost mare distanță unul de altul. Au devenit din nou părinți, alături de noii parteneri, aproape simultan.

Mai întâi s-a auzit despre Raluca faptul că ar avea un iubit arab. Bărbatul a fost ținut „la secret”. Practic, nici acum, când Raluca Pastramă i-a devenit soție, lumea nu știe cu certitudine care e numele lui de familia.

Între timp, Pepe a făcut o mișcare bună: s-a cuplat cu o tânără care l-a machiat cu ceva ani în urmă, la un eveniment. Yasmine Ody a devenit rapid o posibilă variantă pentru statutul de a treia soție a artistului. El a introdus-o în viața fiicelor sale pe care le are cu Raluca Pastramă și chiar au fost, toți patru, în vacanțe, împreună.

Fosta și actuala lui Pepe au rămas însărcinate în același timp

Apoi „fetele” au rămas însărcinate. Oricât de incredibil pare, s-a întâmplat în același timp, și în cazul Ralucăi Pastramă, și în cel al Yasminei Ody. Sincronizarea a fost perfectă. Yasmine a aflat că îi va dărui lui Pepe un băiat. Iar Raluca a aflat că va continua tradiția și a mai făcut o fată.

Yasmine Ody l-a născut pe Junior cu numai câteva zile înainte ca Raluca, fosta soție a lui Pepe, să o aducă pe lume pe Mariam, fetița ei și a lui Ibrahim.

Pepe și Raluca fac concurs de bebeluși frumoși

Acum bebeluștii au depășit prima lună de viață și sunt ca rupți din soare. Pe rețelele sociale, fiecare se laudă cu puii. Yasmine a fost cea care a distribuit o imagine adorabilă cu micul urmaș al lui Pepe.

Pepe Junior” a scris ea alături de imaginea în care ni-l arată pe primul băiat al lui Pepe dormind pe burtică, cu piciorușele la vedere.

Între timp, și fetița Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit o lună. Mândra mămică a îmbrăcat-o în rochiță și a fotografiat-o în toată splendoarea ei. Internauții au fost în extaz când au văzut „păpușica vie”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre