Simona Ionescu / Redactor Șef

Pique nu-și mai poate lua ochii de la iubită. Ce au făcut cei doi în Croația

Pique nu-și mai poate lua ochii de la iubită. Ce au făcut cei doi în Croația
Gerard Pique și frumoasa sa iubită, Clara Chia Marti, s-au distrat de minune într-o vacanță în Croația, cei doi fiind văzuți făcând senzație pe un iaht de lux.

Starul fotbalului Gerard Pique și Clara Chia Marti au uitat de toate problemele prin care au trecut în ultima perioadă și s-au bucuros ca niște copii, fără să le pese de gura cârcotașilor.

Clara Chia are un trup de zeiță

Cei doi au putut fi văzuți făcând paddleboarding în largul coastei croate, în apropiere de plaja Sunj de pe insula Lopud din Croația. Fotografiile au arătat cuplul stropindu-se împreună în apă, cu Gerard în pantaloni scurți de înot albaștri și albi și Clara într-un mic bikini verde-oliv.

După ce s-au scufundat, cei doi s-au uscat și au prins niște raze pe iahtul lor de lux în timp ce admirau priveliștea. Toată lumea a fost de acord că actuala iubită a lui Pique arată foarte bine, iar sportivul e îndrăgostit lulea și are grijă de femeia care i-a pus capac.

Pique și Clara Chia s-au distrat în Croația

Gerard și Clara au fost văzuți pentru prima dată împreună la festivalul de muzică Summerfest Cerdanya, la doar trei luni după ce a fost anunțată despărțirea lui Gerard de artista Hips Don’t Lie.

Pique s-a despărțit de Shakira după zece ani

Piqué s-a despărțit de fosta sa parteneră, Shakira Isabel Mebarak Ripoll, mai cunoscută sub numele de Shakira, după ce au fost împreună mai bine de zece ani.

Cei doi și-au început relația după triumful Spaniei la Cupa Mondială FIFA. Piqué, la acea vreme, avea doar 23 de ani și juca în floarea vârstei pentru FC Barcelona, în timp ce Shakira era cu zece ani mai mare. Dragostea nu are vârstă, iar cei doi au dovedit acest lucru, din iubirea lor venind pe lume doi copii: Milan și Sasha. Cu toate acestea, Piqué și Shakira au avut o despărțire publică urâtă, după ce cântăreața a aflat că a fost înșelată cu Clara Chia la ea în casă. Amanta îi mânca dulceața din frigider.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre