Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste incendiară, cu soția și amanta, la Euro 2024. S-a apelat și la pază

Poveste incendiară, cu soția și amanta, la Euro 2024. S-a apelat și la pază
Competiția sportivă a verii ține publicul cu sufletul la gură. Și nu este vorba numai de fanii fotbalului care urmăresc cu interes fiecare medici din Euro 2024. Povești picante ies la iveală, dincolo de ceea ce se întâmplă pe terenurile de joc.

O poveste cu adevărat incendiară a ieșit la iveală la Euro2025. Amanta și soția au venit în tribune să susțină pe una din vedetele sportului cu balonul rotund. S-a lăsat cu emoții, senzații tari și chiar a fost nevoie de intervenția agenților de pază.

După ce a învins cu greu Serbia în prima partidă a turneului Euro 2024, scor 1 – 0, echipa Angliei a terminat la egalitate, 1 – 1, cu Danemarca în a doua etapă din faza grupelor. În prezent, reprezentativa antrenată de Gareth Southgate conduce Grupa C cu 4 puncte, asigurându-și în mare măsură calificarea în optimile de finală ale Campionatului European.

Kyle Walker, susținut la meciul cu Danemarca de soție și de amantă

Un episod inedit a avut loc în tribunele stadionului din Frankfurt, la partida dintre Anglia și Danemarca. Kyle Walker, fundașul naționalei Angliei, s-a trezit că are cele mai focoase fane în tribună: soția sa, Annie Kilner, cu care are patru copii, și de amanta sa, Lauryn Goodman, care i-a dăruit și ea alți doi copii. Prezența celor două femei în tribune a dat mari emoții și bătăti de cap nu numai fotbalistului, dar și agenților de pază.

Kyle Walker este unul din cei mai buni fotbaliști ai naționalei Angliei, joacă pe postul de fundaș 9Instagram)

Cele două femei au fost așezate în sectoare diferite ale stadionului, iar echipa de securitate a delegației Angliei a monitorizat-o în permanență pe Lauryn Goodman pentru a se asigura că aceasta nu își părăsește locul și nu se apropie de soția lui Walker. „Lauryn poate crea probleme. A existat o discuție privind locul ei în tribune, la aproximativ 100 de metri distanță de Annie Kilner.

Fundașul Angliei, Kyle Walker, a fost susținut din tribune și de soție și de amantă (Instagram)

Annie nu vrea să aibă nicio legătură cu ea. Echipa de securitate era conștientă de prezența lui Lauryn și era pregătită să împiedice orice tentativă de a ajunge în zona rezervată partenerelor fotbaliștilor. A fost ținută la distanță”, a declarat o persoană din anturajul lui Walker, citată de The Sun.

Soția înșelată nu divorțează de vedeta sportului

De-a lungul timpului, fotbalistul englez a avut mai multe aventuri. De exemplu, vedeta TV din Marea Britanie, Laura Brown, a dezvăluit că a avut o relație cu fotbalistul Kyle Walker în timp ce acesta era oficial împreună cu Annie Kilner. Acesta a fost primul moment în care fundașul a fost alungat din căminul conjugal, însă Annie l-a primit rapid înapoi.

Deși a înșelat-o de multe ori, Annie, soția lui Kyle Walker, nu are planuri să divorțeze de el (Instagram)

Sportivul a mai părăsit casa o dată, în 2020, când a început o relație cu Lauryn Goodman, care i-a dăruit acum și al doilea copil. În cele din urmă, crezând că aventura s-a încheiat, Annie Kilner l-a iertat din nou pe Kyle Walker, trecând chiar și peste un episod în care bărbatul a petrecut o noapte întreagă cu două escorte.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre