Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea reală și neîndulcită despre cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul. Știrista nu s-a lăsat până nu l-a despărțit de femeia cu care era

Povestea reală și neîndulcită despre cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul. Știrista nu s-a lăsat până nu l-a despărțit de femeia cu care era
Cea mai cunoscută prezentatoare TV din România trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Alexandre Eram. Însă până a ajuns să-l cucerească, Andreea Esca a recurs la toate trucurile posibile.

De mai bine de două decenii, vedeta și omul de afaceri originar din Franța au o căsnicie superbă. Numai că, până să ajungă aici, relația dintre cei doi nu a fost deloc promițătoare la început. Andreea Esca a povestit că atunci când l-a cunoscut, soțul său era într-o altă relație, însă acest lucru nu a descurajat-o.

 „L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: „Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii.

Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a povestit Andreea Esca.

El nu a reacționat în niciun fel

Deși părea totul simplu, lucrurile au stat exact pe dos în realitate. Andreea a mers la fabrică, s-a prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu a sunat-o. A mai mers o dată, dar degeaba. Apoi a auzit că pleacă în vacanţă şi a înţeles că era într-o relaţie. El nu a reacționat în niciun fel, dar ea a mai încercat.

„Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: „Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a povestit Andreea Esca pentru revista Tango.

Toate încercările Andreei s-au soldat cu eșec. Însă, până la urmă, norocul i-a zâmbit când se aștepta mai puțin. A mers chiar și la standul de baterii pe care Alexandre Eram îl avea la SAAB, apoi l-a invitat la jurnal, însă el a spus că nu poate să vină. Într-un final, convinsă fiind că a făcut totul posibilul, a abandonat.

Revederea la Vox Maris a fost cu noroc

La scurt timp însă, s-au revăzut la o petrecere la Vox Maris. Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. „O să vin”, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit!

Atunci am zis: „Gata”! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai povestit Andreea Esca.

Ce avere au strâns cei doi soți

Pe lângă o relație frumoasă, de durată, Andrea și soțul său au reușit să  strângă o avere consistentă.

Cei doi au investit masiv pe piaţa imobiliară în ultimii 15 ani și s-au lansat și în turism.

Andreea Esca și Alexandre Eram dețin o vilă în București, o casă aflată în zona Armenească din Capitală, dar și o vilă pe malul lacului Snagov.

O altă locuinţă a fost achiziţionată la poalele Munţilor Făgăraş, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor Andreei Esca, în care ştirista a copilărit. Ea a trecut pe casă iniţialele „A.E”, care vin atât de la Andreea Esca, cât şi de la Alexandre Eram.

Cei doi mai au împreună un hotel din Cluj-Napoca și mai multe case în Porumbacu de Sus, pe care le-au transformat într-un lanţ de pensiuni.

Andreea Esca deține o firmă specializată în activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, prin care îşi derulează afacerile din domeniu și este publisher al unei reviste.

De asemenea, Alexandre Eram este acționarul majoritar al unei firme care deține mai multe magazine specializate în comercializarea produselor cosmetice profesionale. Acesta are mai multe magazine atât în România, cât și în străinatate, respectiv în Franța, Belgia și Polonia.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre