Simona Ionescu / Redactor Șef

Premierul indian al Marii Britanii e un „animal petrecăreț”. Video-ul care trebuia să-l dărâme, l-a făcut și mai popular

Premierul indian al Marii Britanii e un „animal petrecăreț”. Video-ul care trebuia să-l dărâme, l-a făcut și mai popular
După ce Liz Truss a părăsit funcția după 45 de zile, Rishi Sunak a devenit următorul prim-ministru al Regatului Unit. Fostul ministru de finanțe a fost deja în centrul atenției la începutul crizei corona, datorită rolului său în salvarea economiei britanice. Sunt multe de spus despre el: de la imaginile în care dansează dezlănțuit, dezbrăcat la bustul gol, și până la soția sa milionară, Akshata Murthy.

În timp ce totul se scumpește în Marea Britanie bogăția viitorului prim-ministru nu ajută la liniștirea populației. Potrivit The Sun, Rishi are o avere estimată la 200 de milioane de lire sterline, în timp ce averea soției sale este de 500 de milioane de lire sterline. Potrivit The Times, cuplul deține „cel puțin patru proprietăți”, inclusiv o casă de 7 milioane de lire sterline în Kensington.

Aceasta este și reședința familiei, unde cei doi locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Krishna și Anoushka. Dar asta nu este tot, deoarece averea totală a soției premierului este estimată la 1,2 miliarde de lire sterline, datorită acțiunilor pe care le deține în compania tatălui său, Infosys.

Premierul indian al Marii Britanii, sufletul petrecerii, la bustul gol

Odată cu nominalizarea noului premier, imagini din trecutul acestuia ies la iveală. Așa cum sunt și acestea, în care Rishi Sunak dansează dezlănțuit la o petrecere. E dezbrăcat la bustul gol, are în mână un pahar cu băutură și dovedește că stăpânește foarte bine mișcările de dans. Imaginile care au fost date publicității în ideea că au s-i demoleze imaginea, i-au crescut și mai mult notorietatea.

Britanicii sunt mari petrecăreți de felul lor iar un premier cu eticheta „animal petrecăreț” este pe placul lor. Expresia e traducerea pentru „party animal”, eticheta pe care i-au pus-o britanicii după ce au văzut imaginile cu premierul dansând între fete în costume de baie, și care au devenit capital de imagine pentru acesta. Legat de apetența sa pentru distracții, Rishi Sunak recunoaște că e un „dependent în curs de recuperare”.

Soția premierului e fiica celui mai bogat indian

Oamenii au devenit cu adevărat conștienți de existența lui Rishi Sunak abia după ce acesta  l-a înlocuit pe Sajid Javid. Devenit dintr-o dată persoană publică, politicianul s-a trezit bombardat de declarații de dragoste, care, însă, scrie Harpers Bazaar, nu l-au interesat, el find absolyt fericit alături de soția sa mult mai bogată decât el, cu care e căsătorit din 2009.

Cine este soția milionară a lui Rishi Sunak?  Akshata l-a întâlnit pe Rishi în timp ce studia la Stanford, unde Rishi câștigase o bursă Fulbright. Akshata era o studentă la Arte, cu o mare dragoste pentru modă, dar mai presus de toate, era fiica lui Narayana Murthy, unul dintre cei mai bogați oameni din India.

Practic, ea face parte dintr-o dinastie impresionantă, cu o avere personală destul de mare. În prezent are propria companie, Akshata Designs.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre