Un celebru astrolog aruncă bomba. Se înmulțesc problemele pentru regele Charles. Încoronarea, cu semn de întrebare?

Un celebru astrolog aruncă bomba. Se înmulțesc problemele pentru regele Charles. Încoronarea, cu semn de întrebare?
Regele Carol al III-lea a devenit monarh imediat după moartea reginei Elisabeta a II-a, astfel că încoronarea sa va fi mai degrabă un eveniment simbolic.

Astrologul Jessica Adams a vorbit în exclusivitate pentru Express.co.uk despre ceea ce au rezervat astrele pentru încoronarea regelui Charles.

Un celebru astrolog aruncă bomba. Se înmulțesc problemele pentru regele Charles. Încoronarea, cu semn de întrebare?

Potrivit astrologului, Mercur retrograd este un semn că planurile de încoronare ale lui Charles pot avea parte de dificultăți  de comunicare și exprimare, ba chiar pot eșua. Mai mult, specialistul spune că încoronarea vine într-un moment de agitație foarte mare pentru familia regală, întrucât va avea loc chiar de ziua de naștere a fiului lui Harry și Meghan, Archie. Mai mult, Jessica a subliniat că încoronarea are loc, pe Lună Plină, ceea ce ar putea provoca, de asemenea, unele probleme.

Așteptați-vă la o schimbare sau anulare a datei

„Data încoronării lui Charles al III-lea a fost anunțată pe Mercur Retrograd și este stabilită pentru Mercur Retrograd. Așteptați-vă la o schimbare sau anulare a datei. (…) Este departe de a fi de bun augur, dacă se va întâmpla vreodată. (…) Familia regală pășește într-o criză care nu a fost posibilă în 248 de ani din martie 2023 și care implică generația tânără; linia de succesiune. Regatul Unit va fi departe de a fi unit atunci.

Nu se mai termină scandalurile în jurul Familiei Regale. Ce s-a întâmplat cu adevărat între Harry și William

„Horoscopul Regatului Unit se face ecoul acestei probleme cu cei mai tineri membri ai Casei Windsor; linia de succesiune junior, într-o ciocnire între Pluton în Vărsător și Jupiter în Leu, semnul regal, care se desfășoară din martie 2023”, a spus astrologul.

Tensiuni între William și Harry

De asemenea, astrologul crede că doi tineri membri ai familiei regale vor fi afectați mai mult decât alții – Prințesa Charlotte și Prințul George, în timp ce tânărul Prinț Louis nu va avea probleme. Nu în ultimul rând, astrologul susține că în jurul datei încoronării vor începe și tensiuni mari între Harry și William.

„Este vorba, de asemenea, de horoscopul răposatei regine, așa că primăvara 2023 la Palatul Buckingham sugerează un moment dificil al adevărului pentru Marea Britanie ca monarhie constituțională. Moneda și finanțele regale vor fi implicate; este posibil să fie vorba de impozitare sau de proprietate. (…)

Prințul Harry se va afla într-o ciocnire de voințe, posibil la propriu, deoarece vor fi implicate testamentele sau ultima voință și testamentul unuia sau mai multor membri ai familiei regale „, a declarat astrologul.