William și Kate fac tot ce le stă în putință să se distanțeze de Meghan și Harry. Noi dezvăluiri din viața familiei regale

William și Kate fac tot ce le stă în putință să se distanțeze de Meghan și Harry. Noi dezvăluiri din viața familiei regale
Vremurile în care William, Kate, Meghan și Harry erau de nedespărțit s-au dus, acum fug unii de alții. Ce se întâmplă cu adevărat.

William și Kate, spun sursele, vor „face tot ce le stă în putință” pentru a evita reîntâlnirea de la New York cu ducii de Sussex.

William și Kate fac tot ce le stă în putință să se distanțeze de Meghan și Harry. Care e motivul real

Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, supranumiți anterior „Fab Four”, sunt așteptați să călătorească la New York la doar câteva zile distanță unii de ceilalți, pentru a onora angajamente separate. Dar, spune un suporter regal, o reuniune între cele două cupluri este puțin probabil să se întâmple, pentru că prințul și prințesa de Wales vor face tot ce vor putea pentru a sta departe.

William și Kate vor traversa oceanul pentru a participa la Summitul pentru inovare al Premiului Earthshot, care va avea loc pe 2 decembrie la Boston. În cadrul acestei călătorii, care va marca prima aventură a familiei Wales în SUA din 2014, William va vorbi despre impactul schimbărilor climatice și va premia câștigătorii care lucrează la soluții de sustenabilitate.

Meghan și Harry vor participa la Gala Premiilor Ripple of Hope

Între timp, ducele și ducesa de Sussex se vor afla la doar câteva ore distanță, la New York, câteva zile mai târziu, pentru Gala Premiilor Ripple of Hope, pe 6 decembrie, unde se așteaptă să primească o distincție. Organizația a declarat că cei doi, împreună cu președintele ucrainean Volodimir Zelensky, au fost numiți laureații din acest an.

După călătoria de la Boston, Kate și William sunt așteptați să facă o scurtă excursie la New York pentru a se bucura de festivitățile din perioada premergătoare Crăciunului. Cum programul celor două cupluri se aliniază perfect, mulți au speculat că se vor întâlni. Nu de aceeași părere este și expertul regal Kinsey Schofield care, a declarat pentru Express.co.uk, că este puțin probabil ca frații și soțiile lor să se întâlnească în timpul șederii în Statele Unite.

„Ei vor dori să se întoarcă rapid acasă la familia lor pentru sărbători”

„Există prea mult mister în jurul cărții lui Harry și Meghan și a proiectului Netflix. Prințul și prințesa de Wales vor face probabil tot ce le stă în putință pentru a se distanța de cuplul californian. Ei vor dori să se întoarcă rapid acasă la familia lor pentru sărbători. Acesta va fi primul lor Crăciun în familie fără regina Elisabeta a II-a, iar regele Charles se pregătește să le onoreze tradițiile în acest sezon de sărbători.”, a spus expertul.