Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele minciuni în scandalul Pepe – Raluca. Artistul face prima declarație

Primele minciuni în scandalul Pepe – Raluca. Artistul face prima declarație
Pepe a avut prima reacție după scandalul de zilele trecute, în care e acuzat că și-ar fi lovit soția de față cu fetițele. Povestea pare să fie mai încâlcită decât a părut la prima vedere.

Conform unui comunicat al Poliției, care a fost alertată prin 112, joi seara ar fi avut loc o altercație între Pepe și soția sa, Raluca Pascu, soldată cu deschiderea unui dosar de cercetare penală, pentru violență în familie, și un ordin de restricție, pe numele bărbatului. S-a spus că întâlnirea dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat cântărețul a lovit-o peste față pe soția sa, aceasta dezechilibrându-se și căzând. După care a sunat la Poliție, și a fost la INML.

O sursă WOWbiz.ro a dezvăluit că lucrurile nu stau chiar așa, că sunt niște minciuni în povestea incidentului.

„Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină.

Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vânătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi”,  a dezvăluit sursa WOWbiz.ro.

Și o sursă consultată de Rețete și Vedete a confirmat faptul că fetițele nu se aflau lângă părinți ci pe terenul de tenis, la antrenament. Din verificările noastre, la IML Raluca nu ajunsese până duminică seara, 22 noiembrie.

„Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstru, garantat. Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor”, a mai spus sursa citată de WOWbiz.ro.

Pepe neagă că și-ar fi lovit soția

În continuare, azi, Pepe a răspuns apelului jurnaliștilor de a comenta cele întâmplate, în contextul în care în toate zilele care au trecute, nici el, nici soția sa, nu au mai spus nimic legat de subiect. El a continuat postările muzicale pe rețelele sociale, iar ea a distribuit imagini cu fetițele la joacă în parc.

Contactat de WOWbiz.ro, Pepe a a spus doar atât: „Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”.

Pepe și Raluca, un cuplu perfect aproape un deceniu

Motivul real al divorțului dintre Pepe și Raluca nu a fost dezvăluit încă de niciunul din protagoniști. Așa cum Rețete și vedete a scris, cei din jurul lor au observat una-alta, mai vorbesc, mai pun cap la cap niște întâmplări din viața lor și astfel se pot trage niște concluzii. Artistul s-ar fi plâns apropiaților, la jumătatea acestui an, că soția sa a devenit foarte distantă.

Aceleași surse susțin și că acum un an și jumătate, cei doi au trecut printr-un moment teribil, care a fost ținut secret până acum. Mai precis, au stat despărțiți aproape două luni din cauză că, potrivit surselor anterior menționate, Raluca ar fi călcat strâmb. Dar în final femeia s-a întors acasă, s-au împăcat și și-a continuat relația cu Pepe. Însă artistul se pare că s-a distanțat de ea, mai arată aceleași surse.

Acum anumite persoane din anturajul celor doi dau de înțeles că întreaga tevatură cu agresiunea și ordinul de restricție sunt menite să îi asigure Ralucăi custodie exclusivă în cazul fetițelor, după ce se va ajunge în instanță în procesul de divorț. Pe de altă parte, Pepe, așa cum a și declarat public, își dorea un divorț divorț liniștit, la notar.  ”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații.

Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.(…) Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca”, a declarat Pepe despre divorțul de Raluca, acum ceva vreme.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre