Simona Ionescu / Redactor Șef

Primul divorț de la Hollywood. Doi mari actori se despart după nici doi ani de la nuntă

Primul divorț de la Hollywood. Doi mari actori  se despart după nici doi ani de la nuntă
Primul divorț din showbiz-ul internațional a fost anunțat. Credeați că doar românii se separă? Ei bine,  un cuplu celebru nu s-a mai suportat după nici doi ani de la căsătorie.

Actriţa Zoë Kravitz, fiica muzicianului Lenny Kravitz, a depus actele de divorţ după 18 luni de când s-a căsătorit cu actorul Karl Glusman.

În vară, la un an de la căsătorie, celebra actriță posta o imagine alb-negru cu ea și soțul ei, de la nuntă. Păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și că nimic nu le va sta în calea fericirii. Totuși, starul din „Big Little Lies”, în vârstă de 32 de ani, a depus cererea de divorţ pe 23 decembrie, potrivit revistei People. Un reprezentant al lui Kravitz a confirmat despărţirea celor doi.

„Nu căutam o relație serioasă”

Kravitz şi Glusman au început o relaţie în octombrie 2016. După nunta lor din iunie 2019, Kravitz a dezvăluit într-un interviu acordat revistei British Vogue că, atunci când l-a cunoscut pe Karl, în 2016, nu căuta în mod activ o relație „serioasă”.

În 2018, actriţa a anunţat într-un interviu acordat revistei Rolling Stone că s-a logodit cu Glusman. Cei doi actori s-au căsătorit în luna iunie 2019, la Paris, în casa lui Lenny Kravitz.

La ceremonie au participat o serie de staruri de la Hollywood, printre care colegele din „Big Little Lies” ale actriței – Nicole Kidman, Laura Dern și Reese Witherspoon, dar și  câștigători de premii Oscar Denzel Washington, Eddie Redmayne sau supermodelul britanic Cara Delevingne.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste

Exact după un  an, actrița a marcat prima lor aniversare publicând pe Instagram o fotografie alb-negru de la nunta lor cu mesajul „Un an”. Karl Glusman are brațul în jurul ei, într-o ipostază deosebit de tandră. În vârstă de 32 de ani și el, cunoscut pentru rolurile din „Nocturnal Animals” şi „Gipsy”.

Actorul i-a scris soție sale la aniversarea căsătoriei un comentariu emoționant: „Nu (e) anul pe care l-am așteptat… dar simt că, dacă reușim să trecem prin asta, putem orice. Te iubesc. Mai mult decât orice. Eşti cel mai bun prieten al meu (…) Şi voi face totul pentru tine până în ziua în care voi muri. (…) Acum să mergem să salvăm lumea @zoeisabellakravitz”. După anunțarea divorțului, actorul a șters toate fotografiile cu Zoë Isabella Kravitz de pe contul său de Instagram.

Zoë Isabella Kravitz este o actriță, cântăreață și model american, fiica actorului-muzician Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Lenny și Lisa, care s-au căsătorit din 1987 până la divorțul lor în 1993, au devenit părinți la un an după mariaj.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Victor Slav își schimbă viața în 2021. Vedeți ce afaceri pornește și cine i-a intrat în viață

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre