Simona Ionescu / Redactor Șef

Protagonista filmului „Adela” a împlinit 21 de ani. Ce tort inedit i-au făcut colegii

Protagonista filmului „Adela” a împlinit 21 de ani. Ce tort inedit i-au făcut colegii
Una dintre cele mai iubite actrițe din acest moment, Mara Oprea, personajul principal din filmul Adela a fost surprinsă de colegi cu ocazia zilei de naștere.

N-a bănuit nimic și a rămas fără cuvinte când colegii i-au urat „La mulți ani așa”, cum au știut mai bine. Ce a făcut Mara Oprea.

Protagonista filmului „Adela” a împlinit 21 de ani. Ce tort inedit i-au făcut colegii

Cei 21 de ani pe care Mara Oprea i-a împlinit recent nu puteau fi trecuți cu vederea. Actrița din Adela a avut parte de o surpriză inedită din partea colegilor de la filmări. Oana Moșneagu, Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, au așteptat-o cu tort, flori și confetii. Chiar cu două torturi. Cel pe care l-a adus Alecsandru a fost făcut din pepene, iar celălalt cu care ulterior a apărut și Vlad, evident din ciocolată.

Toți artiștii i-au cântat Mulți ani trăiască și au făcut-o să se simtă extrem de importantă. Momentul a fost filmat și postat pe instagram. Nici Oana Moșneanu nu a stat deoparte, sora din film așezându-i pe cap coiful de petrecere. Ulterior, Mara Oprea a petrecut o seară frumoasă la bowling, alături de cei mai buni prieteni.

Vacanță de vis alături de colegii din serial

Înainte de a începe filmările pentru sezonul doi din Adela, îndrăgita actriță a avut parte de o binemeritată vacanță, alături de câțiva dintre colegii săi. „Imediat după ce s-au încheiat filmările am dat o fugă la mare, alături de câţiva dintre colegii de la Adela. Iar după am decis să ne întoarcem în Sighişoara, un loc cu o încărcătură emoţionantă deosebită.

De care de altfel ne-am ataşat la filmările pentru sezonul doi al serialului. Pe harta noastră de vacanţă a urmat apoi Viscri, poate unul dintre cele mai frumoase sate din România. Și apoi o binemeritată pauză de relaxare în Grecia, în regiunea Chania din insula Creta”, a declarat actrița pentru Antena 1.

Ce tatuaje ascunde Mara

Puțini sunt cei care știu că simpatica Mara își încântă mereu urmăritorii de pe Instagram cu tot felul de fotografii inedite. Printre acestea s-a numărat și o postare în care aceasta apare în costum de baie și i se văd două tatuaje: unul pe abdomen și celălalt pe coapsă.

Sursă foto: instagram, antena1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre