Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Banciu a șocat din nou. Primele declarații despre viața personală și soția sa

Radu Banciu a șocat din nou. Primele declarații despre viața personală și soția sa
Radu Banciu, jurnalist de sport și prezentator al mai multor emisiuni tv, a vorbit, în sfârșit, și despre viața lui privată, de familie. Fugea de subiectul ăsta mereu.

Când făcea emisiune la B1 Tv a spus că are doi copii, dar avea grijă și să-și exacerbeze orgoliul masculin și să dea senzația unui macho care nu se dă înlături de a face curte unei „bunăciuni”. Acum are emisiune la Prima Tv și face chiar și comentarii politice.

Recent, Radu Banciu a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu soția sa în podcastul Irinei Gologan, difuzat pe Youtube. Laura Maria Banciu este o femeie la fel de ocupată ca și soțul ei, iar în afară de cariera profesională se ocupă și de cei doi copii, o fată în vârstă de 16 ani și un băiat de 10 ani.

Soția lui Radu Banciu este director de vânzări și marketing al unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei, dar și speaker la numeroase evenimente legate de management. Din această cauză, legată de profesiile lor, Radu Banciu a spus că el și soția petrec puțin timp împreună, dar printre rânduri se înțelege că au o căsnicie sudată, fără „fluturii din stomac” de odinioară, dar nici plictisitoare. O căsnicie ca la majoritate românilor azi.

Radu Banciu: „ Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia…

„Nu sunt adeptul căsniciilor. Consider că lumea nu mai este despre căsnicii. Căsnicia era pe vremea când terminai serviciul la 2 jumate sau la 3. Aveai timp, aveai toată după amiază, toată noaptea la dispoziție. Eu ajung acasă după miezul nopții. Deci evident că lucrurile nu mai sunt la fel.Uneori mă așteaptă soția, uneori nu mă așteaptă. Uneori nu mai vrea să m-aștepte, uneori aș vrea și nu se întâmplă/ Nu dau vina pe… Nu e nimeni vinovat. Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia… Noi  ne-am imaginat în anii aceia că așa va fi – ne vom ține de mână toată viața și că nu ne va despărți nimic”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu apreciază că are o căsnicie ok, că o iubește pe soția lui, dar vorbește și despre tentațiile care există și că, în general, în viața unui bărbat nu se poate vorbi doar despre o singură relație. E o declarație specifică lui Banciu, în doi peri, din care fiecare înțelege ce vrea.

Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine. E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea. Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație”, a povestit Radu Banciu.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre